Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

PetSafe Drinkwell® 1.8 litre Pet Fountain - Drinkfontein voor kleine honden en katten - Met vrijvallende waterstroom en verstelbare stroomsnelheid - 1,8 liter

PetSafe Drinkwell® 1.8 litre Pet Fountain - Drinkfontein voor kleine honden en katten - Met vrijvallende waterstroom en verstelbare stroomsnelheid - 1,8 liter Vergroten PetSafe Drinkwell® 1.8 litre Pet Fountain - Drinkfontein voor kleine honden en katten - Met vrijvallende waterstroom en verstelbare stroomsnelheid - 1,8 liter Vergroten PetSafe Drinkwell® 1.8 litre Pet Fountain - Drinkfontein voor kleine honden en katten - Met vrijvallende waterstroom en verstelbare stroomsnelheid - 1,8 liter Vergroten PetSafe Drinkwell® 1.8 litre Pet Fountain - Drinkfontein voor kleine honden en katten - Met vrijvallende waterstroom en verstelbare stroomsnelheid - 1,8 liter Vergroten PetSafe Drinkwell® 1.8 litre Pet Fountain - Drinkfontein voor kleine honden en katten - Met vrijvallende waterstroom en verstelbare stroomsnelheid - 1,8 liter Vergroten PetSafe Drinkwell® 1.8 litre Pet Fountain - Drinkfontein voor kleine honden en katten - Met vrijvallende waterstroom en verstelbare stroomsnelheid - 1,8 liter Vergroten PetSafe Drinkwell® 1.8 litre Pet Fountain - Drinkfontein voor kleine honden en katten - Met vrijvallende waterstroom en verstelbare stroomsnelheid - 1,8 liter Vergroten PetSafe Drinkwell® 1.8 litre Pet Fountain - Drinkfontein voor kleine honden en katten - Met vrijvallende waterstroom en verstelbare stroomsnelheid - 1,8 liter Vergroten

Max’s Shop

PetSafe Drinkwell® 1.8 litre Pet Fountain - Drinkfontein voor kleine honden en katten - Met vrijvallende waterstroom en verstelbare stroomsnelheid - 1,8 liter

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Voordeelbundel

Informatie

Drinkwell® 1.8 liter Drinkfontein voor kleine honden en katten

PetSafe Drinkwell 1.8 liter Pet Fountain is een kunststof drinkfontein voor kleine honden en katten, met vrijvallende waterstroom - zoals water uit de kraan - en instelbare stroomsnelheid. Kies uit een bijna stille circulatie op de laagste stand tot een rustige stroom op de hoogste stand. Als het tijd is om het water bij te vullen in deze waterfontein, gebruik je gewoon een kan om de kom tot het gewenste niveau te vullen.

De PetSafe Drinkwell 1.8 litre Pet Fountain circuleert en filtert continu het water zodat het water van je hond of kat altijd schoon is. De fontein maakt gebruik van een pomp, koolstoffilter en schuimfilter die samenwerken om dierenharen, speeksel en slechte smaken uit het water te verwijderen, zodat ze altijd schoon water te drinken hebben.

Deze fontein is speciaal ontworpen zodat moeilijk bereikbare spleten makkelijk schoon zijn te maken, zodat je meer tijd overhoudt voor quality time met jouw huisdier!

Dieren worden van nature aangetrokken door stromend water. Het vers gefilterde en circulerende water van de fontein zorgt er op natuurlijke wijze voor dat ze meer gaan drinken. Alle fonteinen van PetSafe zijn eenvoudig schoon te maken met de reinigingsset voor drinkfonteinen. Zo houdt jouw huisdier op hygiënische manier toegang tot fris water en verkoeling op warme zomerdagen. 

Watercapaciteit: De watercapaciteit van 1,8 liter is ideaal voor huishoudens met kleine honden of katten.

Bevordert hydratatie: Een vrij vallende waterstroom verleidt huisdieren om meer te drinken en helpt urineweg- en nieraandoeningen bij huisdieren te voorkomen door verhoogde hydratatie.

Gefilterd water: Schuimfilter vangt haren en vuil op voordat ze de pomp bereiken en de constante watercirculatie in de kom helpt de groei van bacteriën te voorkomen.

Gemakkelijk schoon te maken: Het BPA-vrij plastic ontwerp is eenvoudig te reiniging en is ontworpen met minder moeilijk schoon te maken hoeken en spleten.

Pas de waterstroom aan: Met de instelbare waterstroom kan de waterstroom worden aangepast aan de behoefte van jouw huisdier of zet hem lager voor een stillere werking. 

PetSafe Drinkwell 1,8 litre Pet Fountain in het kort:

 • Vrijvallende waterstroom zorgt ervoor dat het water van zuurstof voorzien wordt
 • Hygiënisch en eenvoudig schoon te maken
 • Opvanghelling vermindert opspattend vallend water
 • Dankzij het ontwerp van de wateropslag is er ook water wanneer de stroom is uitgeschakeld
 • Compacte vorm past overal in huis
 • Constante waterstroom beperkt groei van bacteriën
 • Vervangbare koolstoffilters verwijderen vieze luchtjes en smaken
 • Vervangbare schuimfilters vangen haren en vuil op
 • Dompelpomp voor een stille werking

Let op: De fontein gaat veranderen van kleur. Voorheen waren deze donkergrijs, maar de nieuwe fonteinen zijn lichtgrijs. Vanwege een overgangsperiode kan het voorkomen dat de fontein in donkergrijs of lichtgrijs wordt geleverd. Een keuze hierin is helaas niet mogelijk.

Zorg dat je kat altijd beschikking heeft over vers drinkwater
Een kat heeft van nature geen aandrang om te drinken. Maar voldoende water drinken is wel heel belangrijk voor katten, bijvoorbeeld om blaasgruis en nierproblemen te voorkomen. Vooral als jouw kat voornamelijk droogvoer eet. Maar hoe zorg je er voor dat jouw kat voldoende water binnen krijgt? Allereerst is het een goed idee om de drinkbak en de voerbak van jouw kat een flink stuk uit elkaar te zetten. Katten vinden het niet prettig als eten en drinken naast elkaar staan. Zet op meerdere plekken in huis en in de tuin vers water neer. Katten drinken namelijk meer als ze regelmatig een waterbak tegenkomen. Of doe wat water door het natvoer van jouw kat. Ook kan je het drinken aantrekkelijker maken door bijvoorbeeld een drinkfontein voor katten neer te zetten. Katten zijn namelijk dol op stromend water en een fontein zal het drinken stimuleren!

 • Artikel Drinkwell® 1.8 litre Pet Fountain
 • Geschikt voor Katten en kleine honden
 • Capaciteit 1,8 liter
 • Materiaal BPA-vrij plastic
 • Wasvoorschrift Bovenste rek in de vaatwasser (exclusief fonteinpomp)
 • Inhoud verpakking 1,8 liter Fontein, Koolstoffilter, Schuimfilter, Fonteinpomp met adapter, Snelstartgids
 • Aanpasbare waterval Ja
 • Vervangbare filters Fontein gebruikt compatibele PetSafe® vervangbare koolstoffilters (PAC19-14088) en PetSafe® vervangbare schuimfilters (PAC19-14089) om vuil, speeksel en dierenharen uit de fontein te verwijderen
 • Stroomvoorziening Adapter

Suggesties van Max