Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

De mooiste kartonnen krabmeubels, duurzaam en sterk voor de nagels van je kat!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Kleur

Korting tot

  • 1 - 14 van 14

  • 1 - 14 van 14

Katten zijn gek op karton! Karton reguleert de temperatuur goed en houdt de warmte vast. Perfect materiaal voor katten, want die voelen zich prettig als het lekker warm is.

Door zich op te krullen in een – meestal te kleine – kartonnen doos, houdt jouw kat zich heerlijk warm en creëert zo zijn of haar ideale slaapplek! Kartonnen krabmeubels zijn daarom een geweldig uitvinding. Katten zijn dol op het materiaal, de nagels worden gekort en het zijn heerlijke meubels voor de kat om zich lekker op of in terug te trekken.

Iedere kat is anders en elke kat heeft een andere voorkeur als het aankomt op krabmeubels. Sommige katten houden van horizontaal krabben, voor deze katten zijn grote kartonnen krabmeubels erg geschikt. Andere katten houden van verticaal krabben terwijl ze hun hele lijf uitrekken, voor deze verticale krabbers kun je beter een krabpaal of krabstammetje kiezen.

De ene kat is fan van sisaltouw, de andere van papiertouw of ze gaan helemaal los op karton. Om erachter te komen wat voor jouw kat werkt, is het een kwestie van proberen. Daarnaast is de grootte van het krabmeubel erg belangrijk. Heb je een grote kat zoals een Maine Coon of Boskat? Kies dan voor een groot kartonnen krabmeubel. Als je meerdere katten in huis hebt, is het verstandig te kiezen voor meerdere krabplekken zodat er geen onderlinge ruzie ontstaat als ze tegelijk een krabbehoefte hebben.

Ook handig zijn de krabmeubels die bestaan uit meerdere delen, zoals de District 70 TREASURE, STRETCH, DOUBLE WAVE of OVAL. Dan heb je direct twee krabmeubels waardoor er geen strijd ontstaat als er meerdere katten in één huishouden wonen.

De merken myKotty en District 70 hebben stijlvolle golfkartonnen krabmeubels ontwikkeld, die niet alleen aan alle kattenwensen voldoen, maar ook nog eens oogstrelend zijn voor jouw interieur. Kat blij, jij blij!