facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Wit en Zwart Vergroten

Luna’s Shop

myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Wit en Zwart

Maak je keuze

Vriendenprijs: 44,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Zoek je een kwalitatief, modern en trendy alternatief voor de traditionele krabpaal? Dan is de Vigo krabmeubel vor katten van myKotty voor jou de juiste keuze! Een krabpaal & modern design, gaat dat wel samen? Ja! myKotty staat voor trendy en moderne meubilair. Producten van myKotty combineren functionaliteit, design en kwaliteit in hun producten voor katten.

De myKotty krabmeubel voor katten is echt een aanwinst zijn om aan de krabbehoeften van je kat te voldoen. Hij is bovendien een stuk goedkoper dan de doorsnee krabpaal en ziet er ook nog eens veel hipper uit. Elke katteneigenaar weet welke magische aantrekkingskracht karton heeft op onze kleine viervoeters. In alle myKotty producten is daarom gebruik gemaakt van milieuvriendelijke golfkarton. Daarbij is uiteraard ook aandacht besteed mens en dier, zodat alleen goedgekeurd en volledig ongebleekte en geurloze materialen zijn gebruikt. Het milieuvriendelijke golfkarton is voorzichtig behandeld met een speciale snijtechniek, zodat er geen scherpe randen of oppervlakten ontstaan. Het karton heeft een hoge stabiliteit waardoor het bestand is tegen het gewicht van 1 of 2 katten. Het golfkarton heeft een fijn opwarmend effect en is daardoor niet alleen geschikt als krabmeubel maar ook als een warm kattenbed.

Alle myKotty krabmeubels zijn afgestemd op de behoeften van jouw kat zoals krabben, nagels slijpen, slapen of lekker loungen. Met het verschil dat het niet alleen functioneel is maar bovendien een trendy en moderne uitstraling heeft. Krassen op andere meubels  zoals je bank en kast zijn dus verleden tijd en je hebt tegelijkertijd een stijlvol element in je woonkamer! De verscheidenheid myKotty producten is enorm in vorm en kleur en geschikt voor elk type kat, ongeacht de grootte, gewicht of ras.

De myKotty Vigo is volledig dicht en de myKotty Lui is in het midden uitgesneden. Luna is meer fan van de Lui omdat ze zowel in als bovenop het krabmeubel kan liggen en een groter oppervlak ter beschikking heeft om haar nageltjes in te zetten. 

De Vigo is geschikt voor alle katten rassen zoals maine coon, britse korthaar, ragdoll, noorse boskat, munchkin, birmaan, siberische kat, bengaal, pers en siamese kat. 

Formaat myKotty Vigo: 71x21x25cm

Meer weten over de myKotty Vigo & Lui? Bekijk dan deze video:

4/5

Paul 01-05-2017 14:57

Sinds dit krabmeubel hier in huis is laat onze kat de meubelen met rust. Het werkt dus echt. Top!

4/5

Jacky 15-07-2016 16:47

Een stoer en stevig krabmeubel. ONze katten gebruiken het iedere dag.
Omdat de beide kanten te gebruiken zijn gaat het super lang mee. Erg goede kwaliteit

5/5

Willem 13-04-2016 14:52

Heel erg blij met deze aanwinst. Staat mooi in ons interieur en Poes vind hem geweldig, krabt nu ook niet meer aan onze bank.
Kan hem aan iedereen aanraden, een ware lust voor het oog en groot plezier voor je kat of poes!

Suggesties van Luna