0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

myKotty Vigo - Krabmeubel Modern & Trendy van Milieuvriendelijk Karton - in Bruin, Zwart, Wit of Grijs 71x21x25cm

Productomschrijving
Zoek je een kwalitatief, modern en trendy alternatief voor de traditionele krabpaal? Dan is de Vigo krabmeubel vor katten van myKotty voor jou de juiste keuze! Een krabpaal & modern design, gaat dat wel samen? Ja! myKotty staat voor trendy en moderne meubilair. Producten van myKotty combineren functionaliteit, design en kwaliteit in hun product...

Zoek je een kwalitatief, modern en trendy alternatief voor de traditionele krabpaal? Dan is de Vigo krabmeubel vor katten van myKotty voor jou de juiste keuze! Een krabpaal & modern design, gaat dat wel samen? Ja! myKotty staat voor trendy en moderne meubilair. Producten van myKotty combineren functionaliteit, design en kwaliteit in hun producten voor katten.

De myKotty krabmeubel voor katten is echt een aanwinst zijn om aan de krabbehoeften van je kat te voldoen. Hij is bovendien een stuk goedkoper dan de doorsnee krabpaal en ziet er ook nog eens veel hipper uit. Elke katteneigenaar weet welke magischeaantrekkingskracht karton heeft op onze kleine viervoeters. In alle myKotty producten is daarom gebruik gemaakt van milieuvriendelijke golfkarton. Daarbij is uiteraard ook aandacht besteed mens en dier, zodat alleen goedgekeurd en volledig ongebleekte en geurloze materialen zijn gebruikt. Het milieuvriendelijke golfkarton is voorzichtig behandeld met een specialesnijtechniek, zodat er geenscherperanden of oppervlakten ontstaan. Het karton heeft een hoge stabiliteit waardoor het bestand is tegen het gewicht van 1 of 2 katten. Het golfkarton heeft een fijn opwarmend effect en is daardoor niet alleen geschikt als krabmeubel maar ook als een warm kattenbed.

Alle myKotty krabmeubels zijn afgestemd op de behoeften van jouw kat zoals krabben, nagels slijpen, slapen of lekker loungen. Met het verschil dat het niet alleen functioneel is maar bovendien een trendy en moderneuitstraling heeft. Krassen op andere meubels  zoals je bank en kast zijn dus verleden tijd en je hebt tegelijkertijd een stijlvol element in je woonkamer! De verscheidenheid myKotty producten is enorm in vorm en kleur en geschikt voor elk type kat, ongeacht de grootte, gewicht of ras.

De myKotty Vigo is volledig dicht en de myKotty Lui is in het midden uitgesneden. Luna is meer fan van de Lui omdat ze zowel in als bovenop het krabmeubel kan liggen en een groter oppervlak ter beschikking heeft om haar nageltjes in te zetten. 

De Vigo is geschikt voor alle katten rassen zoals maine coon, britse korthaar, ragdoll, noorse boskat, munchkin, birmaan, siberische kat, bengaal, pers en siamese kat. 

Formaat myKotty Vigo: 71x21x25cm

Productspecificaties

Artikelnummer
3086
EAN
5907222356050
Afmetingen
25 x 21 x 71
Artikel
Vigo krabmeubel

Reviews

4.9 / 5Gebaseerd op 19 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Sabine op 24 Oktober 2023

  uiterst snelle levering!! katten waren meteen weg van deze krabplank.

 • 5 / 5
  Gepost door: Els op 16 September 2023

  Mijn katten maken er heel veel gebruik van.

  ...

  Mijn katten maken er heel veel gebruik van.

  • +Gaat lang mee.
  • -Lijkt iets minder zwaar dan mijn eerste exemplaar.
 • 4 / 5
  Gepost door: Wim P op 12 Mei 2023

  Mooie design en kat is er blij mee. Duurzaamheid moet nog blijken, want nog maar enkele weken in gebruik.

  ...

  Mooie design en kat is er blij mee. Duurzaamheid moet nog blijken, want nog maar enkele weken in gebruik.

  • +Design, comfort
  • -Duurzaamheid?
Schrijf je eigen review

Recent bekeken