facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Grote Krab Bal voor Katten Vergroten Grote Krab Bal voor Katten Vergroten Grote Krab Bal voor Katten Vergroten Grote Krab Bal voor Katten Vergroten Grote Krab Bal voor Katten Vergroten Grote Krab Bal voor Katten Vergroten Grote Krab Bal voor Katten Vergroten Grote Krab Bal voor Katten Vergroten Grote Krab Bal voor Katten Vergroten Grote Krab Bal voor Katten Vergroten

Luna’s Shop

Grote Krab Bal voor Katten

Vriendenprijs: 49,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Er is een reden waarom katten ervan houden om zich op te verstoppen op kleine plekken. Katten waarderen dit warme en gezellige gevoel en daarom is deze krab bal het ideale kattenmeubel.  Let er op dat deze bal alleen geschikt is voor kleinere katten. 

Katten zijn dol op karton
Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. 

Waarom is karton zo aantrekkelijk voor katten? 
Elk product met een karton patroon is favoriet bij katten. Het karton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. Door de hoge aantrekkingskracht dat karton op katten heeft, blijven eigen meubelen en behang in je woning in de toekomst gespaard!

Stijlvolle plek om uit te rusten 
District 70 ontwerpt meubelen voor katten die aan de behoeften voldoen van zowel stijlvolle katten eigenaren als hun kattenvrienden. Behalve het verwennen van jouw kat met zijn nieuwe district, wil je tegelijkertijd ook je eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. Dit krabmeubel is stijlvol, je geeft jouw kat een trendy plaats om te slapen, maar versterkt daarmee ook de uitstraling van je eigen interieur. 

  • Perfect voor krabben, slapen en verstoppen
  • Biedt veiligheid en comfort
  • Gemaakt van recycled karton
  • Alleen geschikt voor kleine katten
  • Afmetingen: 37 x 32 x 32 cm
  • Diameter van de opening: 14,5 cm

5/5

Joyce 04-09-2018 14:03

Na onze verhuizing wilden we ook graag een mooi nieuw item voor onze kat. Toen we deze krabbal bij M&L zagen was er geen enkele twijfel mogelijk en hebben we hem meteen besteld. Iedereen die ons nieuwe huis komt bekijken vindt ook de bal helemaal geweldig. Gelukkig is Smokey, onze kat er ook erg blij mee ;-)

Suggesties van Luna