Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm

District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm Vergroten District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm Vergroten District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm Vergroten District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm Vergroten District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm Vergroten District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm Vergroten District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm Vergroten District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm Vergroten District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm Vergroten District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm Vergroten

Luna’s Shop

District 70 SPY - Interactief Krabspeelgoed van Karton met balletje en belletje - Zwart of Wit 35x35x6cm

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Stel je voor dat je dagenlang binnenshuis doorbrengt wanneer je van nature dol bent op jagen. Natuurlijk is slapen erg fijn, maar hoe zit het met de uren waarop jouw kat wakker is? In tegenstelling tot buitenkatten, hebben binnenkatten beperkte entertainment en bewegingsmogelijkheden. De SPY is speciaal ontworpen om het jachtinstinct van binnenkatten te stimuleren! Wedden dat jouw viervoeter hier blij van wordt?

Multifunctioneel speelgoed 

Het draait rond, maakt geluid en het is gemaakt van karton, kortom de SPY heeft alle ingrediënten voor jouw kat om de hele dag vermaakt te worden. Katten zijn gek op balletjes om mee te spelen, vooral als deze ook nog rinkelen! Het balletje is gevuld met een rinkelend belletje waar jouw kat urenlang speelplezier aan zal beleven. Door jouw kat het balletje vooruit te laten duwen en er achteraan te laten gaan, stimuleer je bovendien ook zijn jachtinstinct. Als jouw kat even geen zin heeft om te spelen, dan kan hij altijd nog zijn nagels scherpen aan het golfkarton bovenop.

Bevordert behendigheid

Interactief kattenspeelgoed zoals de SPY is erg belangrijk voor binnenkatten en katten die voor een langere tijd alleen moeten zijn. Het zorgt ervoor dat ze zich de hele dag bezig kunnen houden en zich niet snel zullen vervelen. Daarnaast bevordert het ook de behendigheid van jouw kat doordat hij het balletje constant vooruit moeten duwen en erachter aan moet gaan.

Perfect cadeau voor katten

Op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw kat? Zoek niet verder want de SPY is ook een cadeau voor jou. Jouw kat krijgt nieuw krabspeelgoed terwijl jij ervoor zorgt dat ze niet meer aan jouw meubels krabben. Klinkt dat niet als de ideale win-win situatie?

 • Actief speelgoed voor kitten
 • Langdurig speelplezier
 • Bevat één balletje met belletje om jouw kat te vermaken
 • Ideaal cadeau voor jouw kat
 • Afmeting: 35 x 35 x 6 cm
 • Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart & wit
 • Verkrijgbaar in verschillende vormen

Suggesties van Luna