facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Design Katten Krabmeubel - District 70 Sardine - in Black, White of Peach Vergroten Design Katten Krabmeubel - District 70 Sardine - in Black, White of Peach Vergroten Design Katten Krabmeubel - District 70 Sardine - in Black, White of Peach Vergroten Design Katten Krabmeubel - District 70 Sardine - in Black, White of Peach Vergroten Design Katten Krabmeubel - District 70 Sardine - in Black, White of Peach Vergroten Design Katten Krabmeubel - District 70 Sardine - in Black, White of Peach Vergroten Design Katten Krabmeubel - District 70 Sardine - in Black, White of Peach Vergroten Design Katten Krabmeubel - District 70 Sardine - in Black, White of Peach Vergroten Design Katten Krabmeubel - District 70 Sardine - in Black, White of Peach Vergroten Design Katten Krabmeubel - District 70 Sardine - in Black, White of Peach Vergroten

Luna’s Shop

Design Katten Krabmeubel - District 70 Sardine - in Black, White of Peach

Maak je keuze

Vriendenprijs: 59,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Dit krabmeubel voor katten Sardine is een unieke combinatie tussen een krabpaal en plek om te rusten. Als je op zoek bent naar een rustgevende plek voor jouw kat hoef je nu niet meer verder te zoeken. Nieuwsgierige katten kunnen bovenop het sardienen blik klimmen en dit gebruiken als uitkijkplatform. 

De voor- en achterzijde van dit krabmeubel zijn voorzien van een ‘sardine-print’ en zodoende niet geschikt om te krabben. De boven- en onderzijde zijn van karton, hier kan iedere kat naar hartelust op krabben.. dit geldt tevens voor de binnenzijde (boven en onder).

Liefhebbers van karton

Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. We gebruiken alleen het fijnste gerecyclede golfkarton dat vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat. 

Waarom is karton zo aantrekkelijk voor katten?

Elk product met een golfkartonpatroon is favoriet bij katten. Het golfkarton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. De eco-vriendelijke kattenmeubelen van District 70 zorgen ervoor dat katten hiervoor niet jouw eigen meubels gaan gebruiken! . 

Stijlvol interieur

Behalve het verwennen van jouw kat met zijn nieuwe district, wil je tegelijkertijd ook je eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. Het krabmeubel sardine is met zijn opvallende sardienen motief een leuke aanvulling op ieder interieur. Het sardienen blik is bedekt met golfkarton, perfect voor jouw kat om te krabben en tevens op uit te rusten. Door de vorm is dit kattenmeubel een echte eyecatcher in jouw woning en staat gegarandeerd voor vele fotosessies!

  • Eco-vriendelijk en stijlvol krabmeubel
  • Laat katten klimmen, krabben en verstoppertje spelen
  • Langdurig speelplezier gegarandeerd
  • Gemaakt van gerecycled golfkarton
  • Aantrekkelijk ontwerp en verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en perzik
  • Ook geschikt voor grote katten
  • Afmetingen: 60 x 30 x 30 cm
  • Afmeting van de opening: 18 cm (h) x 20 cm (b)

5/5

Arianne 11-07-2019 09:40

Onze katten halen hun neus op voor alles wat je speciaal voor ze aanschaft. Behalve dit krabmeubel. Ze vinden hem werkelijk geweldig en staan gewoon in de rij om eraan te mogen krabben.

5/5

Marlieke 11-02-2019 16:30

Dit grappige krabmeubel was binnen 5 minuten gevonden door onze kat. Het wordt elke dag zo intensief gebruikt, ze zijn er helemaal verslaafd aan geraakt. Wel redelijk aan de hoge kant qua prijs, maar dan heb je wel een uniek krabmeubel!

5/5

Sophietje 26-11-2018 13:36

Wat een gaaf ding! De eerste krabpaal die werkelijk gebruikt wordt door mijn kat :-)

Suggesties van Luna