facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Kattenmand Comfortabel en Zacht Pluche - District 70 FUZZ - Zand, Donkergrijs in S/M/L Vergroten Kattenmand Comfortabel en Zacht Pluche - District 70 FUZZ - Zand, Donkergrijs in S/M/L Vergroten Kattenmand Comfortabel en Zacht Pluche - District 70 FUZZ - Zand, Donkergrijs in S/M/L Vergroten Kattenmand Comfortabel en Zacht Pluche - District 70 FUZZ - Zand, Donkergrijs in S/M/L Vergroten Kattenmand Comfortabel en Zacht Pluche - District 70 FUZZ - Zand, Donkergrijs in S/M/L Vergroten Kattenmand Comfortabel en Zacht Pluche - District 70 FUZZ - Zand, Donkergrijs in S/M/L Vergroten Kattenmand Comfortabel en Zacht Pluche - District 70 FUZZ - Zand, Donkergrijs in S/M/L Vergroten Kattenmand Comfortabel en Zacht Pluche - District 70 FUZZ - Zand, Donkergrijs in S/M/L Vergroten Kattenmand Comfortabel en Zacht Pluche - District 70 FUZZ - Zand, Donkergrijs in S/M/L Vergroten

Luna’s Shop

Kattenmand Comfortabel en Zacht Pluche - District 70 FUZZ - Zand, Donkergrijs in S/M/L

Maak je keuze

Vriendenprijs: 29,95

Binnenkort weer op voorraad

Informatie

Deze zachte pluche kattenmand is zonder enige twijfel de meest knusse plek in huis voor jouw kat om zich terug te trekken. Jouw kat verdient alleen het beste en dit kalmerende bed biedt hem een comfortabele, warme en veilige plek.

Zacht en knus
Wil je jouw kat een extra warme plek geven om lekker uit te rusten? Jouw kat zal absoluut geen moeite hebben om zich comfortabel te voelen in deze zachte pluche kattenmand. De donutvormige FUZZ is speciaal ontworpen voor katten die graag op pluche oppervlakten liggen. Afgewerkt met langharig faux-fur maakt dit het ideale bed voor een heerlijk dutje! De zachte pluche kattenmand is gemaakt in een cirkelvormig ontwerp, dat de natuurlijke contouren van een opgerolde slaaphouding volgt. Het is een ideale plek voor katten die ervan houden om zich op te krullen en zich veilig te voelen. De dikke randen bieden extra ondersteuning voor de kop, de nek en de rug van jouw kat en zorgen voor een gevoel van veiligheid.

Past in ieder interieur
Beschikbaar in twee neutrale kleuren en drie maten, deze zachte pluche kattenmand FUZZ is een must-have voor alle interieur liefhebbers die ook hun kat een fijne slaapplaats willen geven! De antislip bodem houdt de kattenmand op zijn plaats op tegels of hardhouten vloeren in huis.

Welke maat is geschikt voor mijn kat?
De zachte pluche kattenmand is leverbaar in drie verschillende maten. Maat S (40 x 40 x 15 cm) is geschikt voor kleine katten die het fijn vinden om in een knus holletje te liggen. Maat M (60 x 60 x 20 cm) is geschikt voor grotere kattenrassen zoals siberische katten of maine coons. Maat  L (80 x 80 x 25 cm) is erg groot voor een kat, maar biedt genoeg ruimte voor meerdere katten die ervan houden samen een dutje te doen. 

Instructies
Na het openen van de verpakking moet deze zachte pluche kattenmand nog opgeschud worden om het bed in de juiste vorm te brengen, omdat het gemaakt is van een zachte polyestervezel. De hoes is niet afneembaar, het bed kan wel in zijn geheel in de wasmachine worden gewassen.

  • Zachte pluche kattenmand in de vorm van een donut
  • Ideaal voor katten die ervan houden zich op te krullen tijdens hun slaap
  • De hoge randen bieden extra ondersteuning en veiligheid
  • Verkrijgbaar in twee neutrale kleuren
  • Afmeting S: 45 x 45 x 15 cm
  • Afmeting M: 60 x 60 x 20 cm
  • Afmeting L: 80 x 80 x 25 cm

Suggesties van Luna