facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Krabmeubel voor Katten in vorm van Conservenblik Vergroten Krabmeubel voor Katten in vorm van Conservenblik Vergroten Krabmeubel voor Katten in vorm van Conservenblik Vergroten Krabmeubel voor Katten in vorm van Conservenblik Vergroten Krabmeubel voor Katten in vorm van Conservenblik Vergroten Krabmeubel voor Katten in vorm van Conservenblik Vergroten Krabmeubel voor Katten in vorm van Conservenblik Vergroten Krabmeubel voor Katten in vorm van Conservenblik Vergroten Krabmeubel voor Katten in vorm van Conservenblik Vergroten

Luna’s Shop

Krabmeubel voor Katten in vorm van Conservenblik

49,95 Vriendenprijs: 44,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Speelt jouw kat ook zo graag verstoppertje in kartonnen dozen? Het is algemeen bekend dat katten dol zijn op karton en dit krabmeubel in de vorm van een conservenblik zal hierop dan ook geen uitzondering zijn! Verwen jouw kat met deze coole plek om op te krabben, klimmen en ontspannen.

Opvallend design
Als je op zoek bent naar iets speciaals en unieks voor jouw kat, dan is de CAN van District 70 de ideale oplossing! Dit krabmeubel, gemaakt in de vorm van een leeg blik, creëert de perfecte schuilplaats met twee grote ingangen. Bovendien heeft jouw kat de keuze om zich binnenin even terug te trekken of lekker bovenop uit te rusten.

Katten & karton
Klauteren en krabben zit een kat in het bloed, daarom kan je ook niet van ze verwachten dat je ze kan leren stoppen met krabben. Het beste wat je daarom kunt doen is ze een alternatief kraboppervlak bieden: een krabmeubel van karton. De gehele oppervlakte van de CAN is bedekt met hoogwaardig golfkarton waar eindeloos op gekrabd kan worden. Met dit krabmeubel stimuleer je bovendien ook nog het natuurlijke krabgedrag van jouw kat. Leun gerust achterover en geniet van jouw kat die krabt op de CAN in plaats van jouw eigen bank!

Must-have voor elk interieur
Zoek je een trendy alternatief voor een traditionele krabpaal? De CAN is een must-have voor alle interieur liefhebbers die ook hun kat een fijne slaapplaats willen geven. Vanaf het moment dat jouw kat de CAN binnenstapt, wil hij nooit meer weg!

  • Grappig en stijlvol krabmeubel
  • Gemaakt van duurzaam golfkarton
  • Ideaal voor krabben, slapen en spelen
  • Duurzaam alternatief voor een krabpaal
  • Voorkomt dat jouw eigen meubels beschadigd raken
  • Afmetingen: 36,5 x 40 x 38 cm

5/5

Lara & Minoes 13-05-2019 19:51

Superblij met dit krabmeubel van District 70. Mijn huis is compleet industrieel ingericht en ik heb een hekel aan pluche krabpalen omdat ik dit niet mooi vind staan in mijn interieur. Dit is echt een goede oplossing en een echte eyecatcher in ons interieur :-)

Suggesties van Luna