0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Petstages Tower of Tracks - Speelgoed voor Katten met veel Energie - Toren met balletjes en anti-slip noppen - Oranje

Productomschrijving
Van nature zijn katten nieuwsgierig en speels. Zeker voor de wat jongere en meer speelse katjes is deze toren ideaal en zeer robuust kattenspeelgoed met kleurrijke balletjes.  Deze vrolijk gekleurde, spiraalvormige toren bestaat uit drie niveaus en meerdere bewegende elementen (balletjes). Je kat of kitten kan er tegenaan slaan, erom heen rennen ...

Van nature zijn katten nieuwsgierig en speels. Zeker voor de wat jongere en meer speelse katjes is deze toren ideaal en zeer robuust kattenspeelgoed met kleurrijke balletjes. 

Deze vrolijk gekleurde, spiraalvormige toren bestaat uit drie niveaus en meerdere bewegende elementen (balletjes). Je kat of kitten kan er tegenaan slaan, erom heen rennen en erover heen springen. Uren speelplezier gegarandeerd!

De stevige constructie en de verschillende antislip-noppen zorgen ervoor dat ook de meer energieke en enthousiaste kat zich uren met dit speelgoed kan vermaken. Bovendien kunnen meerdere katten tegelijk met dit speelgoed spelen, door rondom de toren achter de balletjes aan te gaan. 

Dit kattenspeelgoed is geschikt voor alle rassen zoals maine coon, britse korthaar, ragdoll, noorse boskat, munchkin, birmaan, siberische kat, bengaal, pers en siamese kat. 

Productspecificaties

Artikelnummer
2817
EAN
871864003175

Reviews

4.7 / 5Gebaseerd op 3 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Luca op 5 April 2018
  Onvoorstelbaar veel plezier hebben onze katten met dit speelgoed. Al heel lang in huis, maar voor die katten van ons blijft het iedere dag feest met de balletjes!
 • 4 / 5
  Gepost door: Jolanda op 27 Maart 2017
  Ontzettend leuk speelgoed voor katten. Onze Murphy is er dol op en wij hebben steeds erg veel lol als hij met dit speeltje bezig is.
 • 5 / 5
  Gepost door: Miep & Muis op 7 Oktober 2016
  Ik koos dit speeltje omdat ik 2 katten heb en ze zo samen kunnen spelen. Ze hebben veel plezier samen al vliegen de balletjes soms door de kamer;-)
Schrijf je eigen review

Recent bekeken