0
0

District 70 SNAKE - Interactief Design Krabspeelgoed voor katten van duurzaam karton

Productomschrijving
Katteneigenaren opgelet! Jullie weten als geen ander dat katten het liefst bijna heel de dag slapen. Katten luieren natuurlijk niet de hele dag en voor de actieve viervoeters heeft District 70 een collectie krabspeelgoed ontworpen om hun jachtinstinct te stimuleren en ervoor te zorgen dat ze fit blijven. Krabben & spelen Staat de krabpaal ook...

Katteneigenaren opgelet! Jullie weten als geen ander dat katten het liefst bijna heel de dag slapen. Katten luieren natuurlijk niet de hele dag en voor de actieve viervoeters heeft District 70 een collectie krabspeelgoed ontworpen om hun jachtinstinct te stimuleren en ervoor te zorgen dat ze fit blijven.

Krabben & spelen

Staat de krabpaal ook bij jouw kat hoog op het lijstje van favoriete speelgoed? District 70 heeft een collectie ontworpen welke de nadruk legt op zowel krabben als spelen. De SNAKE voorziet daarom ook in deze twee belangrijke behoeften. Het kraboppervlak bovenop zal graag gebruikt worden om de nagels te scherpen. De twee rinkelende balletjes passen perfect binnen het dagelijkse speeluurtje van je kat waarbij het jachtinstinct wordt gestimuleerd. Wedden dat jouw kleine viervoeter hier blij van wordt?

Fysieke en mentale prikkels

Katten spelen veel en graag, ongeacht hoe jong of oud ze zijn. Dit is nog belangrijker voor binnenkatten die dagelijks maar beperkte bewegingsmogelijkheden krijgen. Spelen zorgt ervoor dat ze iets te doen hebben en dat ze zowel fysiek als mentaal worden geprikkeld. Bovendien bevordert het ook de behendigheid van jouw kat doordat hij het balletje constant vooruit moeten duwen en erachter aan moet gaan.

Geschikt voor huishoudens met meerdere katten

Als kattenliefhebber ligt jouw huis vast vol met allerlei soorten kattenspeelgoed. In tegenstelling tot veel ander krabspeelgoed dat goed werkt, maar er niet stijlvol uitziet zal je de SNAKE niet snel hoeven verstoppen zodra je visite krijgt. De SNAKE is verkrijgbaar in twee kleuren en kan ook worden gebruikt om meerdere katten tegelijkertijd te vermaken.

 • Stijlvol en multi-functioneel krabspeelgoed
 • Gemaakt van duurzaam (golf) karton
 • Stimuleert het jachtinstinct van katten
 • Bevat twee balletjes met belletjes
 • Ideaal voor huishoudens met meerdere katten
 • Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart & wit
 • Afmetingen: 54 x 28 x 6 cm

Productspecificaties

Artikelnummer
5121
EAN
8717202613809
Artikel
SNAKE
Merk
District 70

Reviews

4.5 / 5Gebaseerd op 6 review(s)
 • 4 / 5
  Gepost door: José op 28 Oktober 2023

  Leuke bezigheid voor de poes

  ...

  Leuke bezigheid voor de poes

  • +Leuk voor de poes
  • -Geen
 • 4 / 5
  Gepost door: Lena op 29 April 2023

  Het karton is niet heel stevig, maar overall toch heel tevreden van dit product!! Onze maine coone speelt er heel vaak m...

  Het karton is niet heel stevig, maar overall toch heel tevreden van dit product!! Onze maine coone speelt er heel vaak mee en gebruikt het ook als krabelement en zelfs slaapplaats.

 • 5 / 5
  Gepost door: Marjolein op 16 Januari 2023

  Poes vind het super leuk!
  Heel fijn om meteen de nageltjes te slijpen!

  ...

  Poes vind het super leuk! Heel fijn om meteen de nageltjes te slijpen!

  • +Spelen en meteen functioneel
Schrijf je eigen review

Recent bekeken