Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm

myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm Vergroten myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm Vergroten myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm Vergroten myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm Vergroten myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm Vergroten myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm Vergroten myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm Vergroten myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm Vergroten myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm Vergroten myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm Vergroten

Luna’s Shop

myKotty Lui - Design kartonnen krabmeubel - Wit, grijs, bruin, zwart - 75x25x25cm

Maak je keuze

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

myKotty Lui design kartonnen krabmeubel

Zoek je een modern en trendy alternatief voor de traditionele krabpaal? Dan is de Lui van myKotty voor jou de juiste keuze! Een krabpaal & modern design, gaat dat wel samen? Ja! myKotty staat voor trendy en moderne meubilair. Producten van myKotty combineren functionaliteit, design en kwaliteit in hun producten voor katten.

Het formaat van de myKotty Lui is 75x25x25 cm. Dankzij dit grote formaat is dit krabmeubel geschikt voor alle katten, zowel voor meerdere kittens, een grote mainecoon of noorse boskat.

Katten zijn dol op karton!

De myKotty is echt een aanwinst om aan de krabbehoeften van je kat te voldoen. Hij is bovendien een stuk goedkoper dan de doorsnee krabpaal en ziet er ook nog eens veel hipper uit. Elke katteneigenaar weet welke magische aantrekkingskracht karton heeft op onze kleine viervoeters. In alle myKotty producten is daarom gebruik gemaakt van milieuvriendelijke golfkarton. Daarbij is uiteraard ook aandacht besteed mens en dier, zodat alleen goedgekeurd en volledig ongebleekte en geurloze materialen zijn gebruikt. Het milieuvriendelijke golfkarton is voorzichtig behandeld met een speciale snijtechniek, zodat er geen scherpe randen of oppervlakten ontstaan. Het karton heeft een hoge stabiliteit waardoor het bestand is tegen het gewicht van 1 of 2 katten. Het golfkarton heeft een fijn opwarmend effect en is daardoor niet alleen geschikt als krabmeubel maar ook als een warm kattenbed.

Voor alle natuurlijke behoeften van de kat

Alle myKotty producten zijn afgestemd op de behoeften van jouw kat zoals krabben, nagels slijpen, slapen of lekker loungen. Met het verschil dat het niet alleen functioneel is maar bovendien een trendy en moderne uitstraling heeft. Krassen op andere meubels  zoals je bank en kast zijn dus verleden tijd en je hebt tegelijkertijd een stijlvol element in je woonkamer! De verscheidenheid myKotty producten is enorm in vorm en kleur en geschikt voor elk type kat, ongeacht de grootte, gewicht of ras.

De myKotty Vigo is volledig dicht en de myKotty Lui is in het midden uitgesneden. Luna is meer fan van de Lui omdat ze zowel in als bovenop het krabmeubel kan liggen en een groter oppervlak ter beschikking heeft om haar nageltjes in te zetten. Heb je 2 katten of een zware kat, dan je beter voor de wat stevigere myKotty Vigo zonder uitsparing kiezen. Beiden zijn bij Max&Luna in wit, grijs, bruin en zwart verkrijgbaar. 

Suggesties van Luna