facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Krabplank voor Katten Vergroten Krabplank voor Katten Vergroten Krabplank voor Katten Vergroten Krabplank voor Katten Vergroten Krabplank voor Katten Vergroten Krabplank voor Katten Vergroten Krabplank voor Katten Vergroten Krabplank voor Katten Vergroten Krabplank voor Katten Vergroten

Luna’s Shop

Krabplank voor Katten

Maak je keuze

Vriendenprijs: 29,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Niets is beter dan deze krabplank om jouw kat te laten genieten van zijn slaap maar ook van de speelmomenten! De krabplank biedt de perfecte plaats voor nagels scherpen, dutjes of een avontuurlijke klim. Het omdraaien van de krabplank na een bepaalde tijd verdubbelt de levensduur op eenvoudige wijze. Maat S is geschikt voor kleine tot middelgrote katten, maat L is geschikt voor grote katten door het bredere oppervlak. 

Karton is favoriet bij katten
Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. We gebruiken alleen het fijnste gerecyclede golfkarton dat vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat. Dit krabmeubel heeft een lange levensduur omdat de nagels alleen in de oppervlakte doordringen. 

Waarom is karton zo aantrekkelijk voor katten? 
Elk product met een golfkartonpatroon is favoriet bij katten. Het golfkarton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. Door de hoge aantrekkingskracht dat karton op katten heeft, blijven eigen meubelen en behang in je woning in de toekomst gespaard!

Must-have voor ieder interieur
District 70 ontwerpt meubelen voor katten die aan de behoeften voldoen van zowel stijlvolle katten eigenaren als hun kattenvrienden. Deze krabplank is echt een must-have voor elk modern interieur. Verwen je kat met een mooi krabmeubel die ideaal is om op te klimmen, nagels te scherpen en natuurlijk te relaxen! 

  • Stijlvol krabmeubel dat past in ieder interieur
  • Gemaakt van duurzaam en gerecycled golfkarton
  • Omkeerbaar waardoor de levensduur wordt verdubbeld
  • Duurzaam alternatief voor een krabpaal
  • Maat S is geschikt voor kleine tot middelgrote katten
  • Maat L is geschikt voor grote katten
  • Afmeting S: 60 x 28 x 18 cm
  • Afmeting L: 60 x 35 x 18 cm

Suggesties van Luna