Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm

District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm Vergroten District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm Vergroten District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm Vergroten District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm Vergroten District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm Vergroten District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm Vergroten District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm Vergroten District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm Vergroten District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm Vergroten

Luna’s Shop

District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

De District 70 SOFA biedt de perfecte plaats voor nagels scherpen, dutjes of een avontuurlijke klim. Het omdraaien van de SOFA na een bepaalde tijd verdubbelt de levensduur op eenvoudige wijze. Niets is beter dan deze krabplank om jouw kat te laten genieten van zijn slaap maar ook van de speelmomenten! 

Karton is favoriet bij katten
Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. We gebruiken alleen het fijnste gerecyclede golfkarton dat vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat. Dit krabmeubel heeft een lange levensduur omdat de nagels alleen in de oppervlakte doordringen. 

Waarom is karton zo aantrekkelijk voor katten? 
Elk product met een golfkartonpatroon is favoriet bij katten. Het golfkarton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. Door de hoge aantrekkingskracht dat karton op katten heeft, blijven eigen meubelen en behang in je woning in de toekomst gespaard!

Must-have voor ieder interieur
District 70 ontwerpt meubelen voor katten die aan de behoeften voldoen van zowel stijlvolle katten eigenaren als hun kattenvrienden. Deze krabplank is echt een must-have voor elk modern interieur. Verwen je kat met een mooi krabmeubel die ideaal is om op te klimmen, nagels te scherpen en natuurlijk te relaxen! 

 • Stijlvol krabmeubel dat past in ieder interieur
 • Gemaakt van duurzaam en gerecycled golfkarton
 • Omkeerbaar waardoor de levensduur wordt verdubbeld
 • Duurzaam alternatief voor een krabpaal
 • Afmeting: 60 x 28 x 18 cm

Suggesties van Luna