0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

District 70 SOFA - Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton - 60x28x18 cm

Productomschrijving
De District 70 SOFA biedt de perfecte plaats voor nagels scherpen, dutjes of een avontuurlijke klim. Het omdraaien van de SOFA na een bepaalde tijd verdubbelt de levensduur op eenvoudige wijze. Niets is beter dan deze krabplank om jouw kat te laten genieten van zijn slaap maar ook van de speelmomenten! Karton is favoriet bij kattenElke katteneigen...

De District 70 SOFA biedt de perfecte plaats voor nagels scherpen, dutjes of een avontuurlijke klim. Het omdraaien van de SOFA na een bepaalde tijd verdubbelt de levensduur op eenvoudige wijze. Niets is beter dan deze krabplank om jouw kat te laten genieten van zijn slaap maar ook van de speelmomenten! 

Karton is favoriet bij katten
Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. We gebruiken alleen het fijnste gerecyclede golfkarton dat vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat. Dit krabmeubel heeft een lange levensduur omdat de nagels alleen in de oppervlakte doordringen. 

Waarom is karton zo aantrekkelijk voor katten? 
Elk product met een golfkartonpatroon is favoriet bij katten. Het golfkarton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. Door de hoge aantrekkingskracht dat karton op katten heeft, blijven eigen meubelen en behang in je woning in de toekomst gespaard!

Must-have voor ieder interieur
District 70 ontwerpt meubelen voor katten die aan de behoeften voldoen van zowel stijlvolle katten eigenaren als hun kattenvrienden. Deze krabplank is echt een must-have voor elk modern interieur. Verwen je kat met een mooi krabmeubel die ideaal is om op te klimmen, nagels te scherpen en natuurlijk te relaxen! 

 • Stijlvol krabmeubel dat past in ieder interieur
 • Gemaakt van duurzaam en gerecycled golfkarton
 • Omkeerbaar waardoor de levensduur wordt verdubbeld
 • Duurzaam alternatief voor een krabpaal
 • Afmeting: 60 x 28 x 18 cm

Productspecificaties

Artikelnummer
4727
EAN
8717202613571
Afmetingen
60 x 28 x 18
Artikel
SOFA krabmeubel

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 5 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Y.S. op 15 September 2023

  Fijne stevige krabplank. Voor mij geen andere meer. Mijn katten maken hier dagelijks gebruik van en ze laten onze nieuwe...

  Fijne stevige krabplank. Voor mij geen andere meer. Mijn katten maken hier dagelijks gebruik van en ze laten onze nieuwe meubels met rust!

  • +Stevig. Past goed in het interieur.
  • -Geen.
 • 5 / 5
  Gepost door: Matty op 25 Januari 2023

  Mooi en stevig product. Ziet er leuk uit en bovenal: het wordt gebruikt!

  ...

  Mooi en stevig product. Ziet er leuk uit en bovenal: het wordt gebruikt!

  • +Mooi en stevig
  • -Prijs is nogal hoog
 • 5 / 5
  Gepost door: Ronald van Alphen op 8 Januari 2023

  Wat een geweldige plank, met de eerste zo lang gedaan dat ik gewoon weer een ander moest bestellen, en de kat was het me...

  Wat een geweldige plank, met de eerste zo lang gedaan dat ik gewoon weer een ander moest bestellen, en de kat was het met mij eens.

  • +heerlijk breed om op te liggen
Schrijf je eigen review

Recent bekeken