facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Golvend Kartonnen Krabmeubel Vergroten Golvend Kartonnen Krabmeubel Vergroten Golvend Kartonnen Krabmeubel Vergroten Golvend Kartonnen Krabmeubel Vergroten Golvend Kartonnen Krabmeubel Vergroten Golvend Kartonnen Krabmeubel Vergroten Golvend Kartonnen Krabmeubel Vergroten Golvend Kartonnen Krabmeubel Vergroten Golvend Kartonnen Krabmeubel Vergroten Golvend Kartonnen Krabmeubel Vergroten

Luna’s Shop

Golvend Kartonnen Krabmeubel

Maak je keuze

Vriendenprijs: 39,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Dit golvende kartonnen krabmeubel is een unieke krabpaal en loungeplaats in één. Naast de functie als krabmeubel, biedt de golvende vorm ook een fijne ligplek voor jouw kat om lekker uit te kunnen rusten na een fanatieke speelbeurt of een blokje om. Dit krabmeubel bestaat uit twee blokken wat zorgt voor dubbel zoveel speelplezier! Ook is dit stevige maar toch lichte krabmeubel ideaal voor de dagelijkse klauwverzorging. Maat S is geschikt voor kleine tot middelgrote katten, maat L is geschikt voor grote katten door het bredere oppervlak. 

Liefhebbers van karton 
Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. We gebruiken alleen het fijnste gerecyclede golfkarton dat vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat. Dit krabmeubel heeft een lange levensduur omdat de nagels alleen in de oppervlakte doordringen. 

Waarom is karton zo aantrekkelijk voor katten? 
Elk product met een golfkartonpatroon is favoriet bij katten. Het golfkarton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. De eco-vriendelijke kattenmeubelen van District 70 zorgen ervoor dat katten hiervoor niet jouw eigen meubels gaan gebruiken. Met dit golvende krabmeubel kan jouw kat veel uurtjes spelend doorbrengen! 

Stijlvol krabmeubel 
District 70 ontwerpt kattenmeubels die aan de behoeften voldoen van zowel stijlvolle katten eigenaren als hun kattenvrienden. Het oog wil ook wat en daarom is het leuk als een kattenmeubel bij je interieur past, niet dat jouw kat zich hier druk om maakt terwijl hij ligt te dromen over zijn volgende avonturen. 

  • Krabpaal en ligplaats in één
  • Bestaat uit twee blokken wat zorgt voor dubbel speelplezier
  • Gemaakt van duurzaam en gerecycled golfkarton
  • Duurzaam alternatief voor een krabpaal
  • Maat S is geschikt voor kleine tot middelgrote katten
  • Maat L is geschikt voor grote katten
  • Afmetingen S: 60 x 28 x 20 cm
  • Afmetingen L: 60 x 40 x 20 cm

5/5

Rianne 27-08-2018 19:49

De oude krabpaal moest nodig vervangen worden, dus voor onze kat aan onze meubelen zou beginnen dit nieuwe krabmeubel besteld. Crunch, onze kat heeft z'n nieuwe meubel al gauw als z'n eigendom geaccepteerd. Staat ook supermooi in onze kamer.

Suggesties van Luna