Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Krabben is natuurlijk gedrag van katten, een krabmeubel is daarom onmisbaar!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Kleur

Korting tot

  • 1 - 18 van 18

  • 1 - 18 van 18

Krabben is natuurlijk gedrag van katten, een krabmeubel is daarom onmisbaar!

Krabben is natuurlijk gedrag van katten, waardoor ze altijd de behoefte hebben om ergens aan te krabben. Het is verstandig om in iedere vertrek waar de kat mag komen een krabmeubel in de looproute neer te zetten. Katten vinden het vaak heerlijk om lekker te kunnen strekken en na het krabben en spelen ergens op het krabmeubel te kunnen rusten.

Design Krabmeubels

Een krabmeubel hoeft niet lelijk te zijn. Max&Luna biedt een selectie van krabmeubels in diverse hoogtes en kleuren aan. Van basis krabpaal tot aan luxe, design krabmeubels met diverse krabmogelijkheden, slaap- en verstopplaatsen.

Krabmeubels van karton

Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. Maar een kartonnen doos staat niet zo fraai in huis. District 70 heeft stijlvolle golfkartonnen krabmeubels ontwikkeld, zoals de SARDINEMIXTAPEBAL en TREASURE, die niet alleen aan alle kattenwensen voldoen, maar ook nog eens oogstrelend zijn voor jouw interieur. Kat blij, jij blij!

De krabmeubels die Max&Luna verkoopt zijn gemaakt van het fijnste gerecyclede golfkarton dat vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat.