Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

De beste voer en de mooiste voerbakken voor katten om uit te eten of drinken!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Inhoud

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 24 van 100

  • 1 - 24 van 100

Hoe maak je een keuze in het enorme aanbod kattenvoer dat beschikbaar is? Max&Luna maakt dit heel gemakkelijk voor jou!

Bij Max&Luna vind je enkel het beste droog- en natvoer of snacks voor jouw kat van merken zoals; Almo Nature, Imby, Truly, GimCat en Verm-X. Je bestelt gemakkelijk en snel online heerlijke voeding en snoepjes voor jouw kat of kitten.

Goede voeding is enorm belangrijk voor de gezondheid en weerstand van jouw kat of kitten. Speciale brokjes voor kittens bevatten alle belangrijke bouwstoffen die nodig zijn om op te groeien tot een gezonde kat.  

De basis van goed en gezond kattenvoer is een hoog percentage eiwitten uit dierlijke ingredienten zoals vlees of vis. Daarnaast bevat goed voer het liefst zo min mogelijk of helemaal geen graan. Graanvrije voeding is gezond en gaat voedsel allergieen en voedselintoleranties tegen. Goedkope(re) merken kattenvoer gebruiken granen als vulstof om meer kilo's tegen een lagere prijs aan te kunnen bieden. Van de betere merken voer zoals Almo Nature heeft je kat veel minder nodig, waardoor de prijs-kwaliteit verhouding optimaal is. 

Iedere kat is uniek en zal anders reageren op voeding. Let bij het kiezen van voeding dus goed op en kies uiteindelijk een merk dat het beste past bij jouw unieke kat. Als je overstapt naar een ander merk is beter om het nieuwe voer minimaal een week te mengen met het 'oude' voer. Op die manier kan je kat rustig wennen aan de nieuwe kattenvoeding. 

Behalve voeding voor volwassen katten en speciale brokjes voor kittens, heeft Max&Luna ook specifieke kattenvoeding voor oudere katten. Indien je vragen hebt over onze producten of als je wilt weten welke kattenvoer het beste bij jouw kat past, neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. Ze helpen je graag!

Tip van Luna! 
Van nature zijn katten geen goede drinkers. Zorg dat er altijd voldoende vers water voor je kat klaar staat, zeker als je voornamelijk droogvoer geeft. Een drinkfontein kan helpen je kat meer te laten drinken.

De beste kattenvoeding bestel je online bij Max&Luna. En mocht je vragen hebben over kattenvoer en welke voeding het beste bij je kat past? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. We helpen je graag!