facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Zuivere Wilde Zalmolie voor Honden met Doseerpomp voor een glanzende vacht en gezonde huid - Grizzly - 125ml tot 2000ml Vergroten Zuivere Wilde Zalmolie voor Honden met Doseerpomp voor een glanzende vacht en gezonde huid - Grizzly - 125ml tot 2000ml Vergroten Zuivere Wilde Zalmolie voor Honden met Doseerpomp voor een glanzende vacht en gezonde huid - Grizzly - 125ml tot 2000ml Vergroten Zuivere Wilde Zalmolie voor Honden met Doseerpomp voor een glanzende vacht en gezonde huid - Grizzly - 125ml tot 2000ml Vergroten Zuivere Wilde Zalmolie voor Honden met Doseerpomp voor een glanzende vacht en gezonde huid - Grizzly - 125ml tot 2000ml Vergroten Zuivere Wilde Zalmolie voor Honden met Doseerpomp voor een glanzende vacht en gezonde huid - Grizzly - 125ml tot 2000ml Vergroten

Max’s Shop

Zuivere Wilde Zalmolie voor Honden met Doseerpomp voor een glanzende vacht en gezonde huid - Grizzly - 125ml tot 2000ml

Maak je keuze

37,95

  • Payment Methods
  • Payment Methods
  • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijke Service

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Grizzly Zalmolie voor honden is een zuivere zalmolie, afkomstig van wilde zalm uit Alaska. Grizzly zalmolie zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht door een grote hoeveelheid aan omega-3 vetzuren EPA en DHA, alsmede een natuurlijke noodzakelijke hoeveelheid aan omega-6 vetzuren.

De verhouding tussen de omega-3 en omega-6 vetzuren in Grizzly zalmolie is meer dan 9:1. In zalmolie van gekweekte zalm is deze verhouding echter minder dan 3:1.

Grizzly Zalmolie voor honden is zeer makkelijk in gebruik. Met de doseerpomp is het zeer eenvoudig om de juiste hoeveelheid te geven. Via de tabel op de verpakking vindt u de juiste dosering voor uw huisdier.

Suggesties van Max

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »