facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
SlimCat Voerbal Speelgoed voor Katten Vergroten SlimCat Voerbal Speelgoed voor Katten Vergroten SlimCat Voerbal Speelgoed voor Katten Vergroten SlimCat Voerbal Speelgoed voor Katten Vergroten SlimCat Voerbal Speelgoed voor Katten Vergroten SlimCat Voerbal Speelgoed voor Katten Vergroten SlimCat Voerbal Speelgoed voor Katten Vergroten

Luna’s Shop

SlimCat Voerbal Speelgoed voor Katten

Maak je keuze

Vriendenprijs: 7,50

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Met de SlimCat® voerbal van Petsafe krijgt je kat tijdens het spelen een (aanpasbare hoeveelheid) droogvoer. Vooral katten met overgewicht hebben hier veel plezier van!

Dit speelgoed voor katten gaat obesitas tegen en helpt om het optimale gewicht te behouden. Het verbetert spelenderwijs de spijsvertering van jouw kat door het eten van kleine porties verspreid over de keren op een dag.

De bal heeft een inhoud van maximaal 150 ml droogvoer en is vaatwasser machine bestendig.

De SlimCat Speelbal voor Katten is in 4 kleuren (blauw, groen, oranje en roze) verkrijgbaar bij Max&Luna

Dit speelgoed is geschikt voor alle rassen zoals maine coon, britse korthaar, ragdoll, noorse boskat, munchkin, birmaan, siberische kat, bengaal, pers en siamese kat. 

5/5

Linette 02-04-2018 15:22

Deze voerbal heeft er bij onze dikke kater echt voor gezorgd een slankere versie van zich zelf te worden. Hij vindt het duidelijk ook leuk er mee te spelen. Uiteraard maken de brokjes er in het ook erg aantrekkelijk.;-)

Suggesties van Luna