facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Drinkfontein voor Katten 1,2 Liter - Drinkwell - Met Koolstoffilter en beluchting voor langdurig vers water Vergroten Drinkfontein voor Katten 1,2 Liter - Drinkwell - Met Koolstoffilter en beluchting voor langdurig vers water Vergroten Drinkfontein voor Katten 1,2 Liter - Drinkwell - Met Koolstoffilter en beluchting voor langdurig vers water Vergroten Drinkfontein voor Katten 1,2 Liter - Drinkwell - Met Koolstoffilter en beluchting voor langdurig vers water Vergroten Drinkfontein voor Katten 1,2 Liter - Drinkwell - Met Koolstoffilter en beluchting voor langdurig vers water Vergroten

Luna’s Shop

Drinkfontein voor Katten 1,2 Liter - Drinkwell - Met Koolstoffilter en beluchting voor langdurig vers water

Maak je keuze

42,95

 • Payment Methods
 • Payment Methods
 • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijke Service

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Onderzoek heeft aangetoond dat één van de beste manieren om de gezondheid van jouw kat te verbeteren is ervoor te zorgen dat deze meer water drinkt, en de beste manier om dit te doen is met de Drinkwell® Original drinkfontein.

In de natuur is stromend water veel frisser dan stilstaand water. De beweging doorbreekt voortdurend de oppervlaktespanning van het water, waarbij zuurstof uit de lucht wordt gehaald en in het water wordt opgenomen.

Dit proces wordt beluchting genoemd en maakt water voor jouw kat aantrekkelijker om te drinken. Mogelijk worden katten om deze reden instinctief naar stromend water getrokken. In de drinkfontein wordt voortdurende stromend water gefilterd en belucht, zodat het veel verser blijft dan stilstaand water in een bak. Bovendien zorgt de constante watercirculatie voor remming van de bacteriegroei en voor een schonere drinkfontein.

De Drinkwell® Original drinkfontein voldoet aan de behoefte van katten aan vers stromend water en stelt kattenbezitters gerust door de wetenschap dat hun kat voldoende schoon water heeft. Drinkfonteinen stimuleren katten om meer water te drinken en worden daarom aanbevolen door dierenartsen gespecialiseerd in urologie.

Kenmerken van de Drinkwell Drinkfontein voor Katten: 
 • Een vrijvallende waterstroom stimuleert huisdieren om meer water te drinken
 • Instelbare stromingsregeling
 • Een opvanghelling vermindert het spetteren van vallend water
 • De constante watercirculatie remt de bacteriegroei tussen reinigingsbeurten
 • Een vervangbare koolstoffilter neemt vieze smaakjes en luchtjes weg
 • Een voorfilter vangt haren, vuil- en voerresten weg die nog in het water zitten
 • Dompelpomp voor een stille werking
 • Kan in de vaatwasser (met uitzondering van de pomp
Drinkwell Reinigingsset

Bij Max&Luna kan je ook direct een handige reinigingsset met 3 borstels bestellen. Dit is een handig en gemakkelijk hulpmiddel voor het schoonhouden van uw Drinkwell® fontein! Bovenop de grote borstel zit een zachte spons waarmee de bak en grote delen van de fontein gemakkelijk gereinigd kunnen worden. Bovendien heeft de borstel aan de zijkant stevige haren waarmee opgehoopt vuil kan worden weggeschrobd. De middelgrote borstel is geschikt voor het schoonmaken van bijna elk deel van de fontein. Het kleine borsteltje past in kleine hoekjes en gaatjes, zoals de behuizing van het filter en de pomp. De haren van deze borstels zijn stevig genoeg om het vuil dat zich verzamelt door dagelijks gebruik te verwijderen, maar maken geen krassen op het oppervlak van de fontein.


Drinkwell Filters

Ook de Filters zijn bij Max&Luna los verkrijgbaar 

 

 

Suggesties van Luna

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »