0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Almo Nature Natvoer voor Katten - Holistic Digestive Help - Graanvrij - Glutenvrij - 24 x 85g

Productomschrijving
Almo Nature Holistic Digestive Help is graanvrij natvoer dat helpt het maag-darmkanaal van katten te ondersteunen met goed verteerbare ingrediënten, waarin een laag vetgehalte en voldoende vezels centraal staan.   Bevordert de spijsverteringHolistic Digestive Help bevat hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten voor een goede spijsvertering...

Almo Nature Holistic Digestive Help is graanvrij natvoer dat helpt het maag-darmkanaal van katten te ondersteunen met goed verteerbare ingrediënten, waarin een laag vetgehalte en voldoende vezels centraal staan.  

Bevordert de spijsvertering
Holistic Digestive Help bevat hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten voor een goede spijsvertering. Bovendien is dit graanvrije en glutenvrije voer voor volwassen katten samengesteld met prebiotica wat de werking van de darmen bevordert. Ook geschikt voor senior katten.

Combinatie droogvoer & natvoer
Almo Nature adviseert natvoer altijd af te wisselen met droogvoer voor een optimale voedingsbalans. Almo raadt aan dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven. Deze natvoedingslijn van Holistic kan worden aangevuld met de droogvoedingslijn van Holistic. Voeding van Almo Nature is vrij van kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen.

Kenmerken

  • Graanvrij compleet voeding om de spijsvertering te bevorderen
  • Bevat lever, een bron van voedingsstoffen
  • Hoogwaardig receptuur in een heerlijke mousse
  • Bevat taurine voor ondersteuning van een vitale functie van de ogen, hersenen en zenuwen
  • Vrij van chemische conserveermiddelen en kleurstoffen

Samenstelling
Tong: Vlees en dierlijke bijproducten 55%, lever 4%,tong 4%, mineralen, plantaardige vezel extracten.
Kalkoen: Vlees en dierlijke bijproducten 60%, lever 4%,kalkoen 4%, mineralen, plantaardige vezel extracten.

Analytische bestanddelen (geldt voor beide smaken)
Ruw eiwit 10% Ruwe as 2% Vocht 81% Ruw vet 5% Ruwe celstof 0,4%

Voedingsadditieven (geldt voor beide smaken)
Vitamine A 1177 IE/kg, vitamine D3 290 IE / kg, vitamine E 50 mg/kg, taurine 300 mg/kg, ijzer (ijzercarbonaat) 67 mg/kg, zink (zinkoxide) 32,8 mg/kg, koper (cupric sulfaat-pentahydraat) 2,32 mg/kg, mangaan (mangaan (II) oxide) 4,5 mg/kg, seleen (natrium seleniet) 0,073 mg/kg,  jodium (kaliumjodide) 0,76 mg/kg. Technologische additieven: Cassia Gum 3000 mg/kg.

Productspecificaties

Artikelnummer
5282
EAN
18001154127499
Type dier
Kat
Soort dierenvoeding
Natvoer

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken