facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Almo Nature  Natvoer voor Kittens - HFC Kitten - Kip 24 x 70g Vergroten Almo Nature  Natvoer voor Kittens - HFC Kitten - Kip 24 x 70g Vergroten Almo Nature  Natvoer voor Kittens - HFC Kitten - Kip 24 x 70g Vergroten Almo Nature  Natvoer voor Kittens - HFC Kitten - Kip 24 x 70g Vergroten

Luna’s Shop

Almo Nature Natvoer voor Kittens - HFC Kitten - Kip 24 x 70g

27,95 Vriendenprijs: 25,15

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Het eerste jaar in het leven van jouw kitten is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk een perfect uitgebalanceerde voeding kiezen zodat jouw kitten gezond opgroeit. De groei is een belangrijke periode waarin het evenwicht en de gezondheid van je toekomstige volwassen kat worden bepaald.  Almo Nature biedt een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd welke van levensbelang is tijdens de eerste levensfase van jouw kitten!

Bevordert de groei en ontwikkeling
Dit natvoer van Almo Nature is speciaal ontwikkeld voor kittens en bevat daarom een aangepast gehalte aan eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen. De groei van jouw kitten is een essentiële fase in zijn leven en heeft daarom de juiste voedingsstoffen nodig ter ondersteuning van een gezonde groei en ontwikkeling. Bovendien bevordert het natvoer van Almo Nature de spijsvertering en ondersteunt de natuurlijke weerstand van jouw kitten.

100% natuurlijk en vers vlees
Katten zijn van nature echte vleeseters, het is daarom belangrijk dat kittens ook echt vers vlees binnen krijgen voor een optimale ontwikkeling. Dit natvoer voor kittens bevat 50% verse kip die van origine geschikt is voor menselijke consumptie. Hierbij wordt dezelfde kwaliteit ingrediënten gebruikt als die zijn toegevoegd aan voeding voor mensen. De verse kip wordt in eigen kookvocht geconserveerd waardoor de smaak zo goed mogelijk behouden blijft.

Combinatie droog en natvoer
Afwisseling is ontzettend belangrijk voor een gebalanceerde voeding voor jouw opgroeiende kat. Geadviseerd wordt daarom natvoer af te wisselen met droge brokjes. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven voor een 100% voedingsbalans. Almo Nature heeft ook een speciaal droogvoer voor kittens ontwikkeld.

  • Aanvullende natvoeding voor opgroeiende katten, zwangere of zogende katten
  • 100% natuurlijk natvoer speciaal ontwikkeld voor kittens
  • Rijk aan bouwstoffen die een kitten nodig heeft
  • Bevordert een gezonde groei
  • Zonder kunstmatige toevoegingen en vrij van conserveringsmiddelen

 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 10%; Ruw vet 9%; Ruwe vezels 0,1%; Ruwe as 1%; Vocht 77%

Samenstelling

Kip 50%, Kippenbouillon 34%, Rijst 6%, Kaas 5%, Zonnebloemolie 3%, Kippenlever 1%, Ei 1%

5/5

Marja Vogel 05-06-2019 15:37

Het ideale natvoer voor beginnende etertjes, ze groeien heel erg goed op dit voer. Ze beginnen al te miauwen als ze het blikje open horen gaan. Ben benieuwd naar de verschillende smaken volwassen voer!

Suggesties van Luna