Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Jouw hond is de hipste van de hele buurt tijdens het uitlaten!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 24 van 74

  • 1 - 24 van 74

Alle benodigdheden om je hond uit te laten vind je bij Max&Luna. Of het nu gaat om halsbanden, looplijnen, riemen, lampjes, poepzakhouders of harnassen, jouw harige vriend gaat de straat op als de hipste hond van de buurt!

De hondenriem staat bovenaan op het verlanglijstje zodra je een hond in de familie krijgt. Maar er is veel verschil in hondenriemen. Er zijn intrekbare of oprolbare hondenriemen, trainingslijnen, veilige hondenriemen voor in de auto en zelfs hondenriemen om twee honden tegelijk uit te laten.

Een hondenriem bevestig je aan een mooie halsband, een harnas of een anti-trek tuig. Ook daarin zijn diverse modellen, kleuren en modellen beschikbaar bij Max&Luna.

De hipste baasjes zullen slagen met de mooie collectie van Dog with a Mission waarin alle items zoals de hondenriem, hondenhalsband en de poepzakjeshouder gematcht zijn. Andere honden zullen hun kop omdraaien als jullie langslopen.

Bij Max&Luna vind je de mooiste hondenriemen, halsbanden en hondentuigjes in diverse maten en kleuren die bij de halsbanden passen. Heb je hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. Wij helpen je graag!