0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Leren Hondenhalsband met Kleurrijk Bohemian Design - Dog with a Mission Boho Juan - XXS tot XXL

Productomschrijving
Bohemian, kleurrijk en opvallend. Dat zijn de kenmerken van Dog with a Mission's Boho collectie voor hondenriemen en -halsbanden. De Boho Juan (blauw) voor de mannetjes en de Boho Rosa (roze) voor de vrouwtjes, voor ieder baasje wat wils.Shop ook de bijpassende Boho Juan riem. Dog with a Mission gebruikt het beste tuigleer en de gespen, d-ringen e...

Bohemian, kleurrijk en opvallend. Dat zijn de kenmerken van Dog with a Mission's Boho collectie voor hondenriemen en -halsbanden. De Boho Juan (blauw) voor de mannetjes en de Boho Rosa (roze) voor de vrouwtjes, voor ieder baasje wat wils.

Shop ook de bijpassende Boho Juan riem.

Dog with a Mission gebruikt het beste tuigleer en de gespen, d-ringen en passanten zijn gemaakt van zeer stevig messing. Het glimmende laagje van het messing is met een speciaal proces mat gemaakt zonder dat het zijn anti-roest functie verliest. De oude, doorleefde look geeft de halsband de bekende Dog with a Mission uitstraling.

Hoe onderhoud je het leer van de Boho Juan halsband?

Heel simpel, het enige dat je nodig hebt is zadelvet. Dit is een kleurloos, vetachtig onderhoudsmiddel dat het leer voedt en de kleur terugbrengt. Zadelvet trekt in het leer en voedt het materiaal van binnenuit, waardoor de halsband soepel blijft. Zadelvet laat kleine scheurtjes in het leer verdwijnen en strijkt vouwen glad. Breng het vet ruim aan met een zachte doek en wrijf het in met ronddraaiende bewegingen.

Zwemt je hond graag in de zee? Dat is geen probleem maar spoel het zout dan wel af met zoet water en behandel het leer iets regelmatiger met zadelvet. Op die manier heb je jarenlang plezier van je leren halsband.

Het stof op de band kan schoongemaakt worden met groene zeep.

Meer over Dog With A Mission

Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

Dog with a Mission gunt alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting Kunuku Kakelvers en aan Stichting Wings for Animals, een initiatief van vier KLM stewardessen.

Productspecificaties

Artikelnummer
5468
SKU
dwambohojuan
EAN
8719425911649

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Kevin op 14 December 2022

  Zeer mooi afgewerkt en zeer mooie halsband

  ...

  Zeer mooi afgewerkt en zeer mooie halsband

  • +Afwerking
  • +Stevig
  • +Duurzaam
  • -Door stevigheid is hij wat stroef. Maar dat is eigen aan leder
Schrijf je eigen review

Recent bekeken