Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

RukkaPets Step Shoes - Stijlvolle beschermende hondenschoenen - Ritssluiting - 4 schoenen per pak

RukkaPets Step Shoes - Stijlvolle beschermende hondenschoenen - Ritssluiting - 4 schoenen per pak Vergroten RukkaPets Step Shoes - Stijlvolle beschermende hondenschoenen - Ritssluiting - 4 schoenen per pak Vergroten RukkaPets Step Shoes - Stijlvolle beschermende hondenschoenen - Ritssluiting - 4 schoenen per pak Vergroten RukkaPets Step Shoes - Stijlvolle beschermende hondenschoenen - Ritssluiting - 4 schoenen per pak Vergroten RukkaPets Step Shoes - Stijlvolle beschermende hondenschoenen - Ritssluiting - 4 schoenen per pak Vergroten RukkaPets Step Shoes - Stijlvolle beschermende hondenschoenen - Ritssluiting - 4 schoenen per pak Vergroten

Max’s Shop

RukkaPets Step Shoes - Stijlvolle beschermende hondenschoenen - Ritssluiting - 4 schoenen per pak

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Stijlvolle beschermende hondenschoenen

RukkaPets Step Shoes is een stijlvolle schoen voor gebruik in de stad. Deze ergonomisch gevormde schoenen met rubberen zool beschermen de poten van je hond tegen kou, modder en hard grind. Maar ook tegen het gloeiend hete asfalt op warme zomerdagen. Voorkom pijnlijke blaren aan voetzooltjes en een lang herstel voor je hond door preventief deze schoenen te dragen op warme dagen.

Door de stevige klittenbandsluiting blijven de schoenen goed zitten, ook bij activiteiten met een hoge intensiteit.

Reflecterend voor extra zichtbaarheid

Het trendy ripstop materiaal geeft de schoen de finishing touch. Voor extra zichtbaarheid zijn de schoenen voorzien van reflecterende stiksel en bandjes. Let op: de Step Shoes bieden geen extra grip op glad ijs of sneeuw.

De RukkaPets beschermende hondenschoenen in het kort:

 • 4 schoenen per pak
 • Beschermt de poten tegen extreme weersomstandigheden en oppervlakken
 • Geschikt als winterschoenen en zomerschoenen
 • Snel en gemakkelijk aan te trekken
 • Ritssluiting aan de voorkant
 • Gemakkelijke sluiting met klittenband
 • Reflecterende details

Kies de juiste maat hondenschoen

Rukka Pets Step shoes maten variëren van maat 1 tot 8. De maat van de schoentjes wordt bepaald aan de hand van de breedte (en lengte) van de poten van de hond. Meet de poten op een vlakke ondergrond door een van de voorpoten op een stuk papier te leggen. Trek de omtrek van een van de voorpoten over op het papier. Meet de breedte op het breedste deel van de omtrek en kies op basis daarvan de maat. Als de breedte tussen twee maten valt, kies dan de grootste maat, omdat de poten van de hond ruimte moeten hebben om volledig open te gaan in de schoen. Gebruik de voorpoten om te meten, want die zijn meestal groter dan de achterpoten.

Gebruik onderstaande maattabel om te bepalen welke maat de juiste is voor jouw hond. Twijfel je over de juiste maat, neem dan contact met ons op want dan helpen we je graag.

Meer over RukkaPets

RukkaPets is de huisdierendivisie van het Finse sportmerk Rukka. Het bedrijf besteedt aan RukkaPets dezelfde aandacht, expertise en kwaliteit als bij de ontwikkeling van sportkleding voor mensen, omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw huisdier. De producten van RukkaPets zijn ontwikkeld voor comfort en functionaliteit, ongeacht het weer en seizoen. De producten zijn duurzaam, praktisch en vertegenwoordigen de legendarische Finse kwaliteit. Met RukkaPets is je huisdier comfortabel en beschermd, onder alle weersomstandigheden.

Suggesties van Max