facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Easy Walk Anti Trek Tuig, De Riem en Harnas voor Trekkende Hond Vergroten Easy Walk Anti Trek Tuig, De Riem en Harnas voor Trekkende Hond Vergroten Easy Walk Anti Trek Tuig, De Riem en Harnas voor Trekkende Hond Vergroten Easy Walk Anti Trek Tuig, De Riem en Harnas voor Trekkende Hond Vergroten Easy Walk Anti Trek Tuig, De Riem en Harnas voor Trekkende Hond Vergroten Easy Walk Anti Trek Tuig, De Riem en Harnas voor Trekkende Hond Vergroten Easy Walk Anti Trek Tuig, De Riem en Harnas voor Trekkende Hond Vergroten Easy Walk Anti Trek Tuig, De Riem en Harnas voor Trekkende Hond Vergroten Easy Walk Anti Trek Tuig, De Riem en Harnas voor Trekkende Hond Vergroten Easy Walk Anti Trek Tuig, De Riem en Harnas voor Trekkende Hond Vergroten

Max’s Shop

Easy Walk Anti Trek Tuig, De Riem en Harnas voor Trekkende Hond

Maak je keuze

Vriendenprijs: 10,95

Binnenkort weer op voorraad

Informatie

Het Easy Walk® anti trek tuig is ontworpen om honden voorzichtig te ontmoedigen om te trekken als ze aan de lijn lopen. In tegenstelling tot traditionele halsbanden veroorzaakt het Easy Walk anti trek tuig geen neiging tot hoesten, kokhalzen of verstikking omdat de borstband laag over het borstbeen rust. De unieke bevestiging voor de hondenriem aan de voorkant stopt het trekken door de hond naar de zijkant te sturen en zijn aandacht op zijn baas te richten. Met de snel sluitbare gespen is het anti trek tuig eenvoudig aan te doen en te verwijderen, terwijl vier verstelpunten de hond maximaal comfort bieden.

Het blauwe anti-trek tuig is een Deluxe versie met neopreen voering voor extra comfort. Deze versie is alleen verkrijgbaar in de maat small, medium, medium/large en large. De maten hiervan wijken iets af. 

Het Easy Walk Anti Trek Tuig wordt aanbevolen door dierenartsen & trainers en is bij Max&Luna verkrijgbaar in verschillende maten. Heb je advies nog over de juiste maat? Lees dan eerst dit artikel.

 

Extra Small borstomvang 30-40 cm voor puppies en kleine honden tot 2kg

Small borstomvang 38-51 cm 

Small/Medium borstomgang 48-63 cm 

Medium borstomvang 51-71 cm 

Medium/Large borstomvang 63-89 cm

Large borstomvang 66-91 cm

Extra Large borstomvang 86-117 cm

 

Alle maten zijn in de kleuren zwart met grijs. Sommige maten zijn ook in rood, blauw en roze verkrijgbaar.

Productkenmerken:

  • De Martingale-borstlus verlegt voorwaartse beweging
  • Twee snelklik-gespen voor een gemakkelijker pasvorm
  • Constructie van zacht nylon
  • 1 jaar garantie
  • Pasgids meegeleverd
  • Nylon riem inbegrepen
Meer weten over de Petsafe Easy Walk Anti Trek Tuig? Bekijk dan deze video:

 

5/5

Fleur 27-04-2017 21:25

Voor ons heeft dit anti trektuig een eind gemaakt aan het probleem dat onze trekkende Jack Russel ons bezorgde. Pijnlijke armen zijn verleden tijd. Bedankt!

5/5

Mirianne Geurts Kaya 18-12-2016 19:32

dit tuigje werkt perfect voor onze Briard die heel erg aan de riem trok. Super fijn voor hond en baasje !!!

Suggesties van Max