Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Sterke leren hondenhalsband van dik tuigleer met design munten - Dog with a Mission Urban - in XXS tot XXL

Sterke leren hondenhalsband van dik tuigleer met design munten - Dog with a Mission Urban - in XXS tot XXL Vergroten Sterke leren hondenhalsband van dik tuigleer met design munten - Dog with a Mission Urban - in XXS tot XXL Vergroten Sterke leren hondenhalsband van dik tuigleer met design munten - Dog with a Mission Urban - in XXS tot XXL Vergroten Sterke leren hondenhalsband van dik tuigleer met design munten - Dog with a Mission Urban - in XXS tot XXL Vergroten Sterke leren hondenhalsband van dik tuigleer met design munten - Dog with a Mission Urban - in XXS tot XXL Vergroten Sterke leren hondenhalsband van dik tuigleer met design munten - Dog with a Mission Urban - in XXS tot XXL Vergroten Sterke leren hondenhalsband van dik tuigleer met design munten - Dog with a Mission Urban - in XXS tot XXL Vergroten

Max’s Shop

Sterke leren hondenhalsband van dik tuigleer met design munten - Dog with a Mission Urban - in XXS tot XXL

Maak je keuze

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Urban: Sterke no-nonsense hondenhalsband

Dog with a Mission's Urban is een no-nonsense hondenhalsband zonder poespas. De band is gemaakt van dik tuigleer en voorzien van eigen design munten met het DWAM logo.

Alle banden van Dog with a Mission zijn gemaakt van het beste tuigleer en de gespen, ringen en passanten zijn gemaakt van zeer stevig messing. Met een speciaal proces is het glimmende laagje messing mat gemaakt, zonder de anti-roest te verliezen.

Hoe onderhoud je het leer van de Urban halsband?

Heel simpel, het enige dat je nodig hebt is zadelvet. Dit is een kleurloos, vetachtig onderhoudsmiddel dat het leer voedt en de kleur terugbrengt. Zadelvet trekt in het leer en voedt het materiaal van binnenuit, waardoor de halsband soepel blijft. Zadelvet laat kleine scheurtjes in het leer verdwijnen en strijkt vouwen glad. Breng het vet ruim aan met een zachte doek en wrijf het in met ronddraaiende bewegingen.

Zwemt je hond graag in de zee? Dat is geen probleem maar spoel het zout dan wel af met zoet water en behandel het leer iets regelmatiger met zadelvet. Op die manier heb je jarenlang plezier van je leren halsband.

Het stof op de band kan schoongemaakt worden met groene zeep.

Meer over Dog With A Mission

Jouw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, lange wandelingen en natuurlijk een mooie halsband en riem. Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

Dog with a Mission gunt alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting Kunuku Kakelvers en aan Stichting Wings for Animals, een initiatief van vier KLM stewardessen.

Suggesties van Max