0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Sterke leren hondenhalsband van dik tuigleer met design munten - Dog with a Mission Urban - in XXS tot XXL

Productomschrijving
Dog with a Mission's Urban is een no-nonsense hondenhalsband zonder poespas. De band is gemaakt van dik tuigleer en voorzien van eigen design munten met het DWAM logo. Alle banden van Dog with a Mission zijn gemaakt van het beste tuigleer en de gespen, ringen en passanten zijn gemaakt van zeer stevig messing. Met een speciaal proces is het glimmen...

Dog with a Mission's Urban is een no-nonsense hondenhalsband zonder poespas. De band is gemaakt van dik tuigleer en voorzien van eigen design munten met het DWAM logo.

Alle banden van Dog with a Mission zijn gemaakt van het beste tuigleer en de gespen, ringen en passanten zijn gemaakt van zeer stevig messing. Met een speciaal proces is het glimmende laagje messing mat gemaakt, zonder de anti-roest te verliezen.

Hoe onderhoud je het leer van de Urban halsband?

Heel simpel, het enige dat je nodig hebt is zadelvet. Dit is een kleurloos, vetachtig onderhoudsmiddel dat het leer voedt en de kleur terugbrengt. Zadelvet trekt in het leer en voedt het materiaal van binnenuit, waardoor de halsband soepel blijft. Zadelvet laat kleine scheurtjes in het leer verdwijnen en strijkt vouwen glad. Breng het vet ruim aan met een zachte doek en wrijf het in met ronddraaiende bewegingen.

Zwemt je hond graag in de zee? Dat is geen probleem maar spoel het zout dan wel af met zoet water en behandel het leer iets regelmatiger met zadelvet. Op die manier heb je jarenlang plezier van je leren halsband.

Het stof op de band kan schoongemaakt worden met groene zeep.

Meer over Dog With A Mission

Jouw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, lange wandelingen en natuurlijk een mooie halsband en riem. Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

Dog with a Mission gunt alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting Kunuku Kakelvers en aan Stichting Wings for Animals, een initiatief van vier KLM stewardessen.

Productspecificaties

Artikelnummer
5442
SKU
dwamurban
EAN
8719425911038

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Petra stevens op 22 April 2023

  Fijne halsband erg blij mee, snelle bezorging

  ...

  Fijne halsband erg blij mee, snelle bezorging

  • +Zeer goede kwaliteit
Schrijf je eigen review

Recent bekeken