0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Hondenriem Blues - Dog with a Mission hondenriem - Maat S/L

Productomschrijving
Deze opvallende, zeeblauwe hondenlijn van Dog with a Mission is met haar felle kleur en karakteristieke look een echte eyecatcher! De riem is gemaakt van stevig polyester touw waardoor hij tegen een stootje kan. Ook kan je deze riem perfect matchen met al andere halsbanden en tuigen van Dog with a Mission. Hondenlijn voor kleinere hondjes De rie...

Deze opvallende, zeeblauwe hondenlijn van Dog with a Mission is met haar felle kleur en karakteristieke look een echte eyecatcher! De riem is gemaakt van stevig polyester touw waardoor hij tegen een stootje kan. Ook kan je deze riem perfect matchen met al andere halsbanden en tuigen van Dog with a Mission.

Hondenlijn voor kleinere hondjes

De riem is afgewerkt met echt leer en aan iedere riem hangt een uniek bedeltje. Deze riem in maat Small is geschikt voor de kleinere hondjes door een breedte van slechts 1 cm. De large heeft een breedte van 1,4 cm. Beide riemen zijn even lang (155 cm) en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Meer over Dog With A Mission

Jouw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, lange wandelingen en natuurlijk een mooie halsband en riem. Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

Dog with a Mission gunt alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting Kunuku Kakelvers en aan Stichting Wings for Animals, een initiatief van vier KLM stewardessen. 

Productspecificaties

Artikelnummer
5495
SKU
dwamturqriem
EAN
8719425911625

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken