0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 8 maart 2022

Design voor honden, katten en jouw interieur!

Max&Luna weet dat jij als leukste baasje goed voor je huisdier wil zorgen. Dat betekent dat je naast de beste voeding ook goede spullen wilt kiezen waarmee je huisdier zich kan vermaken en zich heerlijk kan ontspannen. Voor pups heb je een goede bench nodig, voor honden een hondenmand en voor katten is een krabpaal een vereiste.

Max&Luna Lifestyle & Interieur inspiratieweken

Niemand wil zijn moderne design interieur aanvullen met wanstaltige pluche mandjes en harige krabpalen. En dat hoeft ook niet. In de maanden maart en april delen wij met jou de mooiste artikelen tijdens de Max&Luna Lifestyle & Interieur inspiratieweken.

Volg ons op Instagram en Facebook of schrijf je in op de nieuwsbrief om niks te missen van de Max&Luna Lifestyle & Interieur inspiratieweken!

De afmetingen van de meubels die je gaat aanschaffen voor je hond of kat hangt af van jouw huisdier, maar ook van jouw smaak en stijl. Als jij om je interieur geeft dan wil je ook goede kwaliteit producten voor jouw huisdier.

Bij Max&Luna vind je producten voor honden en katten die passen in ieder interieur. Of je nu een klassieke inrichting hebt, een moderne, Scandinavische of Japandi stijl, slagen doe je altijd in de Lifestyle & Interieur selectie van Luna of de Lifestyle & Interieur selectie van Max.

Voorkom krabben aan design meubels

Heb jij één of meerdere katten in huis, dan is een krabpaal of krabmeubel een must-have. Heb je geen krabpaal dan zal de kat gaan krabben aan banken of stoelen en dat is niet waar je op zit te wachten als je net je huis hebt ingericht met designmeubels. Nu staan krabpalen niet bekend als een mooie aanvulling op je interieur, maar gelukkig zijn de tijden veranderd.

Zo heeft het designteam van BeOneBreed goed geluisterd naar baasjes die houden van design en interieur. Het doel van BeOneBreed is om alleen de allerbeste producten te maken voor onze huisdieren met een 'edgy touch' in het ontwerp. Zo maakt dit fraaie merk geen krabmeubels met lelijk tapijt, maar juist strakke krabpalen die een aanvulling zijn in je woonkamer.

Laat je inspireren en neem een kijkje in de gehele collectie van BeOneBreed!

Max&Luna verkoopt design krabmeubels verkrijgbaar in diverse vormen, materialen en maten. Weet jij niet welke krabmeubel je moet kiezen? Laat je dan inspireren door andere kattenbaasjes en bekijk onze Top 5 Populairste Krabmeubels

Luxe design manden voor je hond

Huisdieren en een mooi interieur hoeven elkaar helemaal niet uit te sluiten. Dit geldt ook voor modebewuste hondenbaasjes. Tegenwoordig kun je voor iedere interieurstijl een bijpassende hondenmand kiezen.

Past een luxe velours stof in jouw woonstijl? Dan is de District 70 VELURO een mooie aanvulling. Heb je juist een minimalistische of Scandinavische woonstijl? Kies dan voor de District 70 COCOON of District 70 TIMBER. Is jouw huis klassiek ingericht met een Engelse tintje? Dan heb je volop keuze uit de collectie van Scruffs!

Vind het toch lastig om een keuze te maken uit ons aanbod van hondenmanden, dan zit je altijd goed met de comfortabele District 70 CLASSIC. Of laat je inspireren door andere hondenbaasjes: Bekijk de Top 5 van de meest populaire hondenmanden op Max&Luna!

Hond in District 70 Cocoon hondenmand

Zelfreinigende kattenbakken voor een drukke levenstijl

Meerdere katten betekent voor baasjes iedere dag vele poepjes en plasjes scheppen en minstens iedere week een grondige schoonmaakbeurt om alle kattenbakken fris en hygiënisch schoon te houden. Voor kattenbaasjes met een druk leven is een zelfreinigende kattenbak de ideale oplossing.

Neem bijvoorbeeld de Catlink Scooper Pro. Dankzij de grote opvangbak hoef je deze met één kat slechts iedere 21 dagen te legen. In een huishouden met vier katten hoef je de afvalbak slechts om de 5 á 6 dagen legen.

That's it. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn! 

Katten met Catlink zelfreinigende kattenbak

Welk design artikel is volgens jou echt een aanrader? Heb je tips of advies voor andere honden en kattenbaasjes? Wij horen graag jouw bevindingen in de reacties!

Reacties

  • Door Yvonne, 20 april 2022

    Onze katten zijn helemaal blij met de nieuwe krabpaal! We hebben de tipi er ook bovenop staan, zo leuk!! echt een mooi merk dat BeOneBreed. Ik ben fan.

Laat een reactie achter

We zijn benieuwd naar jouw ervaring, mening of vraag!

* Verplichte velden