Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit

Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit Vergroten Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit Vergroten Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit Vergroten Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit Vergroten Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit Vergroten Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit Vergroten Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit Vergroten Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit Vergroten Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit Vergroten Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit Vergroten

Luna’s Shop

Catlink Cat Litter Box Scooper Pro Luxury - Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening - Kleur Wit

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Voordeelbundel

Informatie

Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening

Het leven van kattenbaasjes wordt met de Catlink AI Cat Litter Box Scooper Pro nóg leuker! Dankzij deze automatische zelfreinigende kattenbak hoef je nooit meer in de weer met poepschepjes en houd je extra tijd over voor quality time met je kat.

De futuristische Catlink Scooper Pro is het ultieme kattengemak!

Dit intelligente kattentoilet voorkomt de verspreiding van nare geurtjes en bacteriën. Robuust gebouwd met materialen die tegen een stootje kunnen, doet de Catlink kattenbak het zware werk met slimme sensoren die de aanwezigheid van de kat detecteren. Nadat de kat is uitgestapt, begint het reinigen automatisch en absorbeert actieve kool gemakkelijk onaangename geuren.

De volgende generatie geautomatiseerde kattenbakken, de Catlink Scooper Pro Luxury kan een onbeperkt aantal katten detecteren en direct daarna reinigen. Je hoeft nooit meer na te denken over het schoonmaken van de kattenbak! 

De Catlink app is intelligent. Hiermee ontvang je (push) meldingen op je smartphone, zowel Android of iOS. De Catlink Scooper Pro Luxury maakt gebruik van een unieke gewichtssensor om individuele katten te herkennen en hun gegevens in de app te registreren, zoals het gebruik, gewicht en tijd. Vervolgens kun je de rapporten bekijken via de app, zodat je de gezondheid van jouw lieve viervoeter op elk gewenst moment kunt volgen.

Catlink Scooper Pro Luxury Eigenschappen:

 • Maakt verbinding met 2.4GHz Wi-Fi.
 • Real-time notificatie met behulp van de CATLINK App.
 • Afstandsbediening via de Catlink App.
 • 12 maanden garantie op onderdelen. Het product is voorzien van een garantieperiode van een jaar, waarin de reserveonderdelen gratis worden vervangen. 
 • Detectie van meerdere katten. Houd er rekening mee dat wanneer het gewicht van een kat dicht bij elkaar ligt (ongeveer 400 gram) ze mogelijk niet individueel worden herkend.
 • 24 uur, 7 dagen en 12 maanden gezondheidsrapport en gevisualiseerde grafieken.
 • Bevat zwaartekrachtsensoren die automatisch de rotatie van de machine stoppen wanneer er een kat aanwezig is.
 • Double Anti-Pinch-ontwerp detecteert verstoppingen of objecten, wat resulteert in het omkeren van de cyclus om te voorkomen dat katten vast komen te zitten.
 • Anti-tip driehoek ontwerp voorkomt dat de machine kan kantelen.
 • Paneelvergrendelingsfunctie wat voorkomt dat kinderen met de kattenbak gaan spelen.
 • Dubbele UV desinfectie zorgt voor een schone toiletomgeving voor katten.
 • Apparaat grootte: 60 x 58 x 71cm (L * W * H)
 • Opening van de bal: 27 x 33 cm (B * H)

Let op:

 • Geschikt voor kattensoorten tot 10 kg, dus ook voor de Maine Coon, Chartreux, Noorse Boskat, Ragdoll en Ragamuffin.
 • Om katten te kunnen detecteren moet de kat minimaal 1,5 kg wegen. Daarom is de Catlink Scooper niet geschikt voor kittens lichter dan 1,5 kg.
 • Niet geschikt voor katten die staand plassen of tegen de zijkant plassen
 • Als je kat bekend staat als een graver in zijn huidige kattenbak, dan kan het zijn dat jouw kat het rubber in de bal van de Catlink Scooper kapot krabt. Dan is deze kattenbak minder geschikt voor jouw kat.
 • Max&Luna is de enige gecertificeerde verkoper van Catlink in Nederland en België. De Wi-Fi staat standaard ingesteld op Nederland. Woon je in België? Neem dan na je aankoop contact met ons op en stuur de MAC-code van je apparaat. Wij zorgen dan dat je Wi-Fi wordt ingesteld op België. Koop je een Catlink via een andere verkoper dan Max&Luna? Dan zal het apparaat geen connectie kunnen maken met jouw Wi-fi netwerk.

Wat zit er in de doos? 

4 Standen & App control

De Catlink Scooper Pro Luxury heeft 4 verschillende standen: auto mode, manual mode, timing mode en empty mode. Met slechts één druk op de knop wordt de kattenbak automatisch geleegd in de empty mode. Alle standen kunnen op afstand bediend worden in de Catlink app.

13L Ultra grote afvalbak

Dankzij de extra grote opvangbak van 13 liter hoef je met één kat ongeveer 21 dagen niet te scheppen of schoon te maken. Met het koolstoffilter worden ongewenste geurtjes tegengehouden.

Observeer de gezondheid van je kat

Met de analyse in de Catlink app houd je het toiletbezoek van iedere kat in de gaten. In de Catlink app zie je per dag hoe lang en hoe vaak je kat naar het toilet gaat en wordt ook zijn gewicht weergegeven. Je leest het gezondheidsrapport per kat makkelijk af in de gevisualiseerde grafiek. Er zijn drie statussen die worden getoond: Good, Attention needed of Abnormal.  

Hierdoor kun je op tijd aan de bel trekken bij de dierenarts als je kat afwijkend wc-gedrag vertoont of opeens gewicht verliest of aankomt. Zo zijn verborgen gezondheidsproblemen, zoals blaasgruis of een nierziekte sneller ontdekt. En doordat je het gewicht van de kat goed in de gaten kan houden en het toiletbezoek observeert en registreert, kun je de dierenarts van betrouwbare informatie voorzien.

Makkelijk reinigen

De slimme CATLINK Scooper Pro Luxury creëert maximaal comfort voor jou en je huisdier. In een huishouden met één kat van ongeveer 4 kg hoef je de opvangzak van deze automatische kattenbak gemiddeld om de 21 dagen te vervangen. Heb je meerdere katten dan zal dit vaker zijn. Bij 4 katten in één huishouden zul je de zak om de 4 tot 5 dagen moeten vervangen.

Op de app ontvang je een melding zodra de kattenbaklade geleegd moet worden. Dit doe je eenvoudig door de lade naar je toe te trekken en de zak met inhoud te verwijderen. Trek de koortjes van de afvalzak bij elkaar en gooi deze bij je restafval. Plaats een nieuwe afvalzak in de lade en schuif de lade weer dicht. De kattenbak is weer klaar voor gebruik!

Shop hier Catlink afvalzakken.

Is de binnenkant van de kattenbak toe aan een opfrisbeurt? Met één druk op de knop Empty Mode wordt de gehele inhoud van de kattenbak geleegd. Na dat de kattenbak leeg is, kun je de binnenkant makkelijk reinigen met een desinfecterende spray en een doek. Maak de binnenkant droog voordat je deze vult met nieuw kattenbakstrooisel.

UV Sterilisatie

De afvaldoos is voorzien van UVA+UVC ultraviolet licht wat zorgt voor desinfectie van de afvalbak. Dit remt bacteriën, virussen, schimmels en andere micro-organismen, waardoor de kattenbak een schone omgeving is en blijft voor je kat.

Geschikt voor 2 soorten kattenbakgrind

Deze automatische kattenbak werkt met twee soorten strooisel: bentoniet ofwel klonterende kattenbakvulling, maar ook de gemixte versies van bentoniet en tofu.

De Catlink Scooper Pro Luxury komt met 2 verschillende soorten roosters. Het rooster met de vierkante vakjes is geschikt voor klontvormende bentoniet kattenbakgrind en het rooster met de honingraat vorm is geschikt voor gemixt kattenbakgrind (bentoniet + tofu).

Vul de kattenbak tot onder de ribbel met grind. Als je teveel strooisel in de kattenbak doet, zal dit tijdens het draaien gedumpt worden in de afvalbak. Bekijk onderstaande video hoe je op de juiste manier de kattenbak vult.

Zuinig in gebruik!

Doordat deze litter robot zeer efficiënt de kattenpoep en plasjes verwerkt, verbruik je veel minder kattengrind. Daarnaast heb je normaal gesproken in een huishouden met meerdere katten ook meerdere kattenbakken nodig. Katten vinden het namelijk niet fijn om op een bak te moeten waarop een andere kat al zijn behoefte heeft gedaan. Met de Catlink Scooper Pro Luxury zijn andere kattenbakken overbodig. Deze kattenbak is namelijk na elke toiletbeurt weer schoon!

Veilig en betrouwbaar

De Catlink Scooper Pro Luxury is een slimme robot en maakt gebruik van een zwaartekrachtsensor, infraroodsensor, microgolf radartechnologie en multi-cat detectie. Met behulp van deze intelligente technologie blijft jouw kat veilig en gezond!

Automatische nachtverlichting

Deze hightech kattenbak heeft ambi-light verlichting voor katten die slechtziend zijn. De sensor voor deze nachtverlichting in het paneel kan automatisch aan of uit worden gezet in de app.

Apart verkrijgbaar: Trap met uitlooprooster

Zeg gedag tegen een rommelige vloer en verwelkom een opgeruimd huis met de Catlink Stairs! De kattenbaktrap met uitlooprooster kan 99,9% van de kattenbakkorrels opvangen en is een handig opstap. Bovendien kan het een comfortabel plekje zijn voor katten om erop te liggen. De grote opslagcapaciteit maakt het mogelijk om een vuilniszakrol en dagelijkse kattenspullen erin op te bergen. Het is eenvoudig te installeren zonder gereedschap en het zal een geweldige aanvulling zijn voor de Catlink Scooper Pro Luxury. De witte Catlink Stairs is apart verkrijgbaar, deze zit niet bij de Catlink Scooper Pro Luxury inbegrepen!

Langere levertijd

De bezorging van de Catlink Pro heeft een langere levertijd omdat dit een extreem groot pakket is. Het is hierdoor niet te garanderen dat je deze de volgende dag in huis hebt. 

Barcode Artikel
6972884750163 CatLink Electronic Litter Box Pro Luxury

Suggesties van Luna