0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Door Max&Luna, 8 maart 2022

Top 5 Populairste hondenmanden

Afgelopen jaar zijn er weer heel veel hondenmanden gekocht door de allerleukste hondenbaasjes. Maar welke manden zijn het populairst? Max&Luna zocht het uit!

Welke hondenmand past bij jouw hond?

Er zijn honden die graag languit liggen, maar er zijn ook honden die liever opgerold slapen. Honden die graag opgekruld slapen hebben een minder grote hondenmand nodig. Sommige honden vinden een ronde vorm prettig, dan kun je kiezen voor een hondenmand met een zogenaamde donutvorm. Als je hond vrij korte poten heeft moet de rand van de hondenmand weer niet te hoog zijn. Kies dan voor een mandje met een lage instap aan de voorkant. Dit zijn allemaal tips waar je op moet letten bij het uitzoeken van een nieuwe mand.

Top 5 Populairste hondenmanden

Je wilt de beste hondenmand voor jouw hond. Maar hoe kies je die? De keuze is immers reuze in de wereld van hondenmanden. Zo zijn er manden voor je hond verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van diverse materialen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Weet jij niet welke hondenmand je moet kiezen? Laat je inspireren door andere hondenbaasjes. Dit is de Top 5 van de meest populaire hondenmanden op Max&Luna!

 1. De klassieker
  Verreweg de meest verkochte hondenmand bij Max&Luna! Het District 70 CLASSIC Box Bed combineert een eenvoudig ontwerp met superieur comfort. Verkrijgbaar in 4 maten en de kleuren Cactus Green, Shark Grey, Charcoal Grey en Vintage Pink.

 2. Voor de opkrullers
  De District 70 HALO is gemaakt van hoogwaardige meubelstoffen en geeft een warme uitstraling aan ieder interieur! Deze ronde hondenmand is een ideale plek voor huisdieren die ervan houden om zich op te krullen en zich veilig te voelen. Verkrijgbaar in 3 maten en de kleuren Emerald, Grijs en Oud Roze.

 3. Voor luxe popjes
  Heb jij al een velours item in jouw woonkamer staan? Deze zachte luxe stof is niet meer weg te denken uit het interieurbeeld van nu. Geef je hond een bijpassende trendy hondenmand met de District 70 VELURO. Verkrijgbaar in 3 maten en de kleuren Grijs, Groen en Blauw.

 4. Voor de wegdromers
  Deze zachte pluche hondenmand van District 70 is zonder enige twijfel de meest knusse plek in huis voor jouw lieve hond om zich terug te trekken. Jouw trouwe viervoeter verdient alleen het beste en de District 70 FUZZ biedt jouw hond een warme en zachte slaapplaats. Verkrijgbaar in 4 maten en de kleuren Zand, Donkergrijs, Oud Roze en Lichtgrijs.

 5. Voor extra ondersteuning
  De Scruffs Chateau hondenmand staat op nummer 5 in deze lijst. Heel veel baasjes wilden afgelopen jaar hun hond extra ondersteuning bieden. De orthopedische hondenmand van Scruffs is gevuld met zeer dicht verkruimeld memory foam, dit zorgt ervoor dat het bed zich volledig vormt naar het lichaam van je hond. Dit geeft extra ondersteuning aan de rug en gewrichten, ideaal voor grote hondenrassen of oudere honden die dat extra beetje steun wel kunnen gebruiken.

Max' Lifestyle & Interieur selectie

Op zoek naar stijlvolle artikelen voor je hond? Laat je inspireren door de Lifestyle & Interieur selectie van Max in de inspiratieweken tot eind april. Hierin vind je de mooiste hondenmanden en voerbakken voor jouw interieur en leuke items om hip & trendy op stap te gaan met je hond.

Hond liggend in District 70 TIMBER

Wat is het favoriete slaapplekje van jouw hond? Heb je tips of advies voor andere hondenbaasjes? Wij horen graag jouw bevindingen!

[split]https://www.maxenluna.nl/Blog-manden