0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Door Max&Luna, 18 oktober 2021

Qwizl Chicken Noodless Soup

Wat is lekkerder dan noedels, bevat eiwitten en levert alle negen aminozuren? Quinoa! En het schittert in deze twist op een klassieke herfstsoep. Sla de slordigheid van soep over door er een nette traktatie van te maken in de vriezer - of haal de bouillon eruit en je hebt een gezonde salade.

Benodigdheden:

 • 32 gram Gekookte Kip
 • 240 ml Kippenbottenbouillon
 • 60 ml Gekookte Quinoa
 • 2 Wortelen (geschild en gehakt)
 • 2 Selderijstengels (gehakt)
 • Waterfles ijsblokjesbakje
 • Grote of kleine Qwizl®

Bereidingswijze:

Geen ijsblokjesbakje? Geen probleem. Voeg de fijngesneden kip en gehakte groenten zelf toe aan de Qwizl. Het is een beetje kliederen, maar je hond zal je dankbaar zijn!

Diepvries versie

 1. Hak de gekookte kip in kleine stukjes en verdeel over een smalle ijsblokjesbak.
 2. Voeg een laagje van de gekookte quinoa, gehakte wortels en selderij toe
 3. Vul elke vorm met bouillon totdat alle ingrediënten bedekt zijn.
 4. Vries minstens 1 uur in.
 5. Eenmaal ingevroren, haal de bevroren sticks uit de vorm en stop deze in de Qwizl.

Chicken Noodless Soup

Qwizl weetje!

De West Paw Qwizl is een goede keuze voor oudere honden, omdat dit speeltje niet rond rolt over de grond. Bovendien kunnen honden het speelgoed met hun poten vastgrijpen om de traktatie eruit te krijgen.

The Toy of Cooking

Trakteer je hond op een van de recepten uit West Paw’s The Toy of Cooking kookboek en de liefde is te zien in de ogen van je hond en te horen aan zijn kwispelende staart. Zo ben jij zeker het leukste baasje!

Aan de slag!

Heb jij een lekker receptidee? Of heb je één van onze recepten gemaakt? Wij zijn benieuwd naar het resultaat en de reactie van jouw hond. Deel jouw foto of video op Instagram en tag @maxenluna.nl

Wij zorgen voor een leuke re-post en misschien delen we jouw recept wel hier op de website! We zullen regelmatig nieuwe recepten delen, dus houd de website in de gaten.