0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 23 november 2018

Kookboek voor hondenkoekjes

Feest voor jou én je hond: dit kookboek waarin je de meest gezonde recepten vindt voor je hond. Van koekjes tot volledige maaltijd!

Gezond eten wordt steeds belangrijker voor mensen maar ook dier. Consumenten zijn terecht kritischer op de ingrediënten die in hondenvoeding zit en of de belofte die op de verpakking staat wel klopt. Steeds meer merken komen daarom met biologisch hondenvoer en hondensnacks die 100% organisch zijn. Een trend die Max&Luna alleen maar toejuichen. Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar hond zo lang mogelijk en gezond blijft leven. Veel honden zijn in het verleden ziek geworden van hondensnacks afkomstig uit China, waarvan de ingrediënten niet duidelijk waren. Ook de Keuringsdienst van Waarde heeft diverse uitzendingen gewijd aan hondenvoer dat gewoon in Nederlandse supermarkten verkrijgbaar is, maar waarvan de ingrediënten zeer twijfelachtig zijn.

Kook en bak zelf voor je hond!

Hondenvoer en -snacks van deze merken zijn niet alleen biologisch en gezond maar bovendien erg lekker. Je kan natuurlijk ook je eigen hondenkoekjes maken. Dat is leuk om te doen en je weet exact wat erin zit. In'The Organic Dog Biscuit Cookbook' ,staan meer dan honderd recepten met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Anders kun je ze eenvoudig vinden, want er wordt alleen gebruik gemaakt van verse en gezonde ingrediënten. Sommige recepten zien er zo lekker uit dat je ze bijna zelf zou eten!

Heb jij wel eens zelf een hondenkoekje voor je hond gemaakt of heb je een recept die je met anderen wilt delen? Vertel het Max&Luna in de reacties!

Foto: Recipeshubs