Shopping Cart Pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Mijn kat is vaak weg, waar gaat hij/zij heen?

Placeholder

Heb jij een avontuurlijke kat die vaak nachten niet thuis komt? Lees waaraan dat kan liggen en hoe je snel je kat weer terugkrijgt!

Mijn kat is vaak weg, waar gaat hij/zij heen?

Heb jij een kat die graag aan de wandel gaat en soms wel een week niet thuis is? Dat is super vervelend. Je maakt je als baasje dan zorgen om je kat, terwijl die waarschijnlijk de tijd van zijn leven heeft en op vogels en muizen aan het jagen is.

Kat heeft een tweede huisje

Niet alle katten zijn even loyaal aan hun baasjes. Is er ergens anders een leuk huis met eten en speelgenootjes? Dan kan het best zijn dat je kat daar een paar dagen in de week verblijft. Het is dan ook belangrijk dat je kat gechipt is. Daarnaast kan je je kat ook nog voorzien van een halsbandje met je 06-nummer. Als mensen je kat dan willen terugbrengen kunnen ze je makkelijk bereiken.

Kat vindt huis te druk

Heb je net een baby gekregen of heb je kleine kinderen, dan is de kans groot dat je kat het huis te druk vindt. Vinden je kinderen het heel leuk om met je kat te spelen en constant je kat op te tillen? Je kat kan dit misschien minder leuk vinden. Zorg dat je kat ook een rustige plek heeft in huis waar hij lekker kan slapen zonder gestoord te worden. Koop bijvoorbeeld een kattenhuis of kattentipi. Spreek met je kinderen af dat de kat niet gestoord mag worden als die in de tipi zit.

Kat volgen met een GPS tracker

Ben je benieuwd waar je kat allemaal heen gaat? Rust je kat eens uit met een GPS-tracker, dan weet je precies waar die heengaat. Deze gadget is handig, maar ook gewoon grappig. Toen dé kat van Uilenstede, Amsterdam werd uitgerust met een GPS-tracker bleek dat Vladimir wel bij heel veel huizen naar binnen ging. Zo ontdek je misschien wel bij welk huis jouw altijd een paar dagen blijft hangen en kun je contact opnemen met die mensen.

Mijn kat is langer dan een week weg

Is je kat wel heel lang weg, of is het niets voor jouw kat om niet thuis te komen? Bel dan de dierenasiels in de omgeving. Geef je kat ook op als vermist op de site Amivedi. Hang flyers op in de buurt, de supermarkt of plaats een post op je Facebook pagina. Meestal is je kat dan binnen de kortste tijd weer terecht!

Weet jij waar jouw kat naartoe gaat als die weer eens nachtje niet naast je ligt, of heb jij een grappig verhaal over je vreemdgaande kat?

Reageer als eerste!


* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »