0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 25 oktober 2021

Hunted Halloween Toppl

Voor honden is eten liefde. En deze liefde is overal! Een gemiste brok onder de keukenkastjes of een paar hompen gras onderweg. En eet jijzelf iets? Dan lusten ze graag een hapje. Van avontuurlijke smaakpapillen tot een onverzadigbare eetlust, voor honden is de wereld is een tafel vol lekkers. En de mens? Wij zijn hun persoonlijke vijfsterrenchefs en daarrom heeft West Paw de lekkerste recepten samengesteld voor hun award winnende traktatiespeelgoed.

The Toy of Cooking

Trakteer je hond op een van de recepten uit West Paw’s The Toy of Cooking kookboek en de liefde is te zien in de ogen van je hond en te horen aan zijn kwispelende staart. Zo ben jij zeker het leukste baasje!

Recept: Haunted Hall-Oat-Ween

Trick or treat! Deze ontbijtachtige snack is beide; vvan het griezelige yoghurtspookje gaan de rillingen over de rug van je hond. Plus, de mix van herfstkruiden en zoete honing houden je hond lang bezig. Lees hieronder wat je nodig hebt voor deze griezelige Halloween traktatie.

Benodigdheden:

 • 80 ml Havermout (we gebruikten glutenvrij)
 • 160 ml Water
 • Een eetlepel biologische Honing
 • Een snufje Kaneel
 • 1/2 el ongezoet gedroogde veenbessen
 • 1 theelepel Pepitas ofwel pompoenpitten
 • Een snufje lijnzaad
 • 120 ml Magere Griekse Yoghurt
 • Ijsblokjes mal in de vorm van spookjes
 • Grote of kleine Toppl®

Bereidingswijze:

 1. Kook de havermout volgens de instructies. Eenmaal volledig gaar, meng je er een scheutje honing en een scheutje kaneel doorheen. Schep het mengsel vervolgens in de Toppl.
 2. Versier de Toppl met ongezoete gedroogde veenbessen, pepitas, lijnzaad en wat yoghurtspookjes uit de Halloween ijsblokjes vorm.
 3. Optioneel: Zet de gevulde Toppl in de vriezer voor een langdurige en verkoelende traktatie.

Halloween Toppl Havermout

Toppl Tip!

Verhoog de moeilijkheidsgraad door een kleine en grote Toppl met elkaar te verbinden. Zo is je hond nóg langer bezig met zijn traktatie. En nadat alle lekkernijen zijn verslonden, gooi je de Toppl zo in de vaatwasser!

Aan de slag!

Heb jij een lekker recept voor de Toppl? Of heb je één van onze recepten gemaakt? Wij zijn benieuwd naar het resultaat en de reactie van jouw hond. Deel jouw foto of video op Instagram en tag @maxenluna.nl

Wij zorgen voor een leuke re-post en misschien delen we jouw recept wel hier op de website! We zullen regelmatig nieuwe recepten delen voor de Toppl. Die je natuurlijk ook kunt gebruiken in de West Paw Tux.