Shopping Cart Pixel
Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Loop jij ook wel eens hard met je hond?

Placeholder

De 2,5 jaar oude jachthond Ludvina heeft in het Amerikaanse Alabama spontaan meegedaan aan een halve marathon en met succes uitgelopen! Ze eindigde zelfs op de 7e plaats.

Loop jij ook wel eens hard met je hond?

Ken jij ze ook? Mensen die maanden trainen voor een halve marathon? De hond Ludivine besloot om spontaan en zonder training even de halve marathon te lopen en met succes! Ze eindigde namelijk op de zevende plaats!

Ludivine besloot de halve marathon te gaan lopen toen haar baasje haar zoals altijd naar buiten liet gaan voor een plasje. Maar de hond besloot dit keer geen klein ommetje te maken. In plaats daarvan liep het dier een halve marathon van 20 kilometer! Ze eindigde op de zevende plaats met een heel mooie tijd (1:32:56) Tijdens de race vermaakte de hond zich prima, ze stopte af en toe om konijnen achter na te zitten en andere honden te begroeten. Net als de andere winnaars kreeg Ludivine een medaille. 

De eigenaresse van de hond, April Hamlin, hoorde van de bijzondere deelname via vrienden die vrijwilliger waren bij de race. Naar eigen zeggen, was ze verrast. „Ludivine is niet zo actief. Dus het verbaasde mij dat ze een halve marathon zou beginnen, laat staan afmaken. Ze is nogal lui", vertelt de vrouw aan Runner's World

Achteraf was Hamlin opgelucht dat haar huisdier de sporters niet heeft gehinderd. Misschien een idee om samen met je hond te gaan trainen voor een marathon? is wel zo gezellig en een extra stimulans!

Bron: Metro

Foto: Facebook/ Elkmont Half Marathon 

Reageer als eerste!


* Verplichte velden