Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Door Max&Luna, 15 december 2021

Canine Candy Cane

In 1670 vond een Duitse koorleider de eerste zuurstokken uit. Waarom? Deze stokken van suiker hielden de kinderen zoet tijdens lange kerkelijke preken. Houd jouw vierpotige kind zoet met de Canine Candy Cane - een West Paw Qwizl gevuld met gezond fruit, probiotische yoghurt en geen toegevoegde suikers.

Benodigdheden

  • Verse frambozen en/of aardbei geprakt, ongeveer 3-4 frambozen per vormpje
  • Griekse yoghurt (1 eetlepel Griekse yoghurt per ijsblokjesbakje, afhankelijk van de grootte)
  • Een ijsblokjesbakje om langwerpige ijsblokjes te maken, bedoeld voor waterflessen
  • Grote of kleine West Paw Qwizl

Bereidingswijze

  1. Pureer het fruit naar keuze en zet apart.
  2. Vul je ijsblokjesbakje eerst met de gepureerde bessen, maak met je vingers een gelijkmatige ruimte tussen de bessenpuree. Gebruik een beetje keukenrolpapier om eventueel sap uit de leegte te absorberen. Zet het bakje daarna in de vriezer.
  3. Haal je bakje uit de vriezer en begin met het vullen van de gaten met de Griekse yoghurt. Deze tweestapsmethode voorkomt dat de witte en rode kleuren zich met elkaar mengen. Plaats het bakje minimaal 3 uur terug in de vriezer.
  4. Haal het bakje uit de vriezer en houd het dunne ijsblokje een seconde onder de kraan om deze makkelijker in de Qwizl te laten glijden.
  5. Plaats de bevroren 'zuurstok' in de Qwizl en serveer aan je hond!

Canine Candy Cane

Hersenwerk voor honden

Wist je dat je hond tijdens een kauwsessie met een goed gevuld traktatiespeeltje net zoveel energie verbrandt als met een uur lopen in het park? De West Paw Qwizl moedigt honden aan om te blijven kauwen omdat ze door de opening in de Qwizl hun snack kunnen zien, ruiken en proeven. Hierdoor hebben ze langer de tijd nodig om hun beloning te bemachtigen. En dat maakt de uiteindelijke overwinning nog zoeter.

The Toy of Cooking

West Paw heeft de lekkerste recepten samengesteld voor hun award winnende traktatiespeelgoed. Niet alleen omdat traktatiespeeltjes het koppie van je hond mentaal scherp houden, maar ook omdat eten liefde is!

Trakteer je hond op een van de recepten uit West Paw’s The Toy of Cooking kookboek en de liefde is te zien en te horen aan zijn kwispelende staart. Zo ben jij zeker het leukste baasje!

Aan de slag!

Heb jij een lekker recept voor de West Paw Tux, Toppl, Qwizl of Rumbl? Of heb je één van onze recepten gemaakt? Wij zijn benieuwd naar het resultaat en de reactie van jouw hond. Deel jouw foto of video op Instagram en tag @maxenluna.nl

Wij zorgen voor een leuke re-post en misschien delen we jouw recept wel hier op de website! We zullen regelmatig nieuwe recepten delen.