0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Interactief kattenvoerspeeltje - Doc & Phoebe Indoor Hunting Feeder - 3 Pack - Stimuleer het Jachtinstinct van je kat - Kattenspeelgoed

Productomschrijving
The Indoor Hunting Feeder is een interactief systeem om je kat op een leuke en gemakkelijke manier te voeren, waarbij wordt ingespeeld op zijn natuurlijke jachtinstinct. Dit interactieve kattenvoerspeeltje is ontworpen door dierenartsen. Stimuleer het natuurlijke jachtinstinct van je kat Deze natuurlijke manier van voeren helpt verveling en veelv...

The Indoor Hunting Feeder is een interactief systeem om je kat op een leuke en gemakkelijke manier te voeren, waarbij wordt ingespeeld op zijn natuurlijke jachtinstinct. Dit interactieve kattenvoerspeeltje is ontworpen door dierenartsen.

Stimuleer het natuurlijke jachtinstinct van je kat

Deze natuurlijke manier van voeren helpt verveling en veelvoorkomende (slechte) gewoontes van je kat te voorkomen. Denk aan: schrokken en overgeven, nachtelijks kattenkwaad, plassen buiten de kattenbak, slopen en overgewicht.

The Indoor Hunting Feeder in gebruik

 • Schep kattenvoer in de muizen, waarbij je rekening houdt met de juiste hoeveelheid voor jouw kat.
 • Verstop de muizen. Naarmate je kat meer ervaring krijgt, kun je de verstopplekken steeds moeilijker maken.
 • Laat je kat zijn natuurlijke instincten gebruiken door te jagen op zijn voer.

De wetenschap achter de Hunting Feeder

Katten zijn fantastisch, maar kunnen helaas ook gedragsproblemen vertonen zoals agressie, schrokken-en-overgeven en plassen buiten de kattenbak. Dit gedrag kan veroorzaakt worden door het gebruik van een voederbak.

De maag van een kat is niet groter dan een pingpongbal (de grootte van een muis) en in de natuur spendeert een wilde kat zo’n 80% van zijn wakkere uren aan het jagen op voedsel. Katten moeten daarom kunnen jagen en spelen op meerdere kleine porties voedsel per dag. Als ze dat niet kunnen, kan dat leiden tot gedragsproblemen.

Daarom heeft dierenarts Dr. Liz Bales twee decennia aan opleiding en ervaring in diergeneeskunde toegepast in de ontwikkeling van The Hunting Feeder. Door een kat zijn natuurlijke jachtinstinct te laten gebruiken, wordt hij gezonder en gelukkiger – en daarmee word jij dat ook.

Meer over The Hunting Feeder:

 • Vrij van BPA
 • Wasmachinebestendig
 • Vaatwasserbestendig

De verpakking bevat:

 • 3 muizen
 • 1 plastic trainer 
 • 1 schepje

Dit product is enkel bedoeld voor gebruik door katten. Ongeschikt als speelgoed voor andere dieren of kinderen.

Productspecificaties

Artikelnummer
5585
EAN
8718692590571
Afmetingen
23 x 20 x 5

Reviews

4 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 4 / 5
  Gepost door: LAURA op 20 Oktober 2022

  Kost wel wat tijd om te introduceren. Onze Boef begreep het niet gelijk. Als baasje zou ik voor een feeder in een natuu...

  Kost wel wat tijd om te introduceren. Onze Boef begreep het niet gelijk. Als baasje zou ik voor een feeder in een natuurlijke kleur kiezen, deze zijn blauw.

  • +Jagen, spelen, eten!
  • -Kleur
Schrijf je eigen review

Recent bekeken