0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

PetSafe® Fox Den Toy - Automatisch Kattenspeelgoed met Rondzwaaiende Vossenstaart - Schakelt Automatisch uit

Productomschrijving
De PetSafe® Fox Den Toy (voorheen FroliCat) is automatisch kattenspeelgoed dat een pluizige vossenstaart laat bewegen, waardoor je kat naar de staart zal jagen. De staart beweegt in willekeurige patronen, waardoor je kat steeds weer uitgedaagd wordt. De Fox Den is ook voorzien van een ingebouwd geluid dat je kat nog meer zal aanmoedigen om te jage...

De PetSafe® Fox Den Toy (voorheen FroliCat) is automatisch kattenspeelgoed dat een pluizige vossenstaart laat bewegen, waardoor je kat naar de staart zal jagen. De staart beweegt in willekeurige patronen, waardoor je kat steeds weer uitgedaagd wordt. De Fox Den is ook voorzien van een ingebouwd geluid dat je kat nog meer zal aanmoedigen om te jagen.

De Fox Den is een geweldige manier om je kat fit en gezond te houden. Het speelgoed helpt je kat om te bewegen en te spelen, wat belangrijk is voor hun fysieke en mentale gezondheid. De Fox Den is ook een geweldige manier om je kat te entertainen als je niet thuis bent. Het speelgoed zal je kat urenlang bezighouden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze zich vervelen of zich verwonden.

Als je een kat hebt die van jagen en achtervolgen houdt, dan is de Fox Den de perfecte keuze voor jou!

Voordelen van de Fox Den

 • Het speelgoed helpt je kat fit en gezond te blijven.
 • Het speelgoed is een geweldige manier om je kat te entertainen als je niet thuis bent.
 • Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig voor je kat.

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je kat fit, gezond en gelukkig te houden, dan is de PetSafe® Fox Den Toy de perfecte keuze voor jou!

Productkenmerken PetSafe® Fox Den Toy

 • Realistische vossenstaart
 • Automatische uitschakeling en bewegingsdetector
 • Hele dag spelen-modus
 • 2 jaar garantie
 • Werkt op 3 AA-batterijen (niet inbegrepen)

Productspecificaties

Artikelnummer
5061
EAN
729849164451

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Mieke Laan-Staubach op 23 Juli 2023

  Mijn kleine rode poes, helemaal rood behalve het witte puntje aan haar staartje was eerst bang en viel de vossenstaart a...

  Mijn kleine rode poes, helemaal rood behalve het witte puntje aan haar staartje was eerst bang en viel de vossenstaart aan en nu kijkt ze nog steeds met verbazing dat háár staartje in het apparaat lijkt. Echt lachen!

  • +superspeeltje
  • -géén
Schrijf je eigen review

Recent bekeken