Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Uitdagend krabspeelgoed voor katten, poezen en kittens!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Kleur

  • 1 - 7 van 7

  • 1 - 7 van 7

Krabspeelgoed voor katten is multifunctioneel speelgoed dat jouw kat uitdaagt en de mogelijkheid geeft om zijn krabbehoefte op een juiste manier te bevredigen.

Katten zijn gek op balletjes om mee te spelen, vooral als deze ook nog rinkelen! Het balletje in het krabspeelgoed van District 70 is gevuld met een rinkelend belletje waar jouw kat urenlang speelplezier aan zal beleven. Door jouw kat het balletje vooruit te laten duwen en er achteraan te laten gaan, stimuleer je bovendien ook zijn jachtinstinct. Als jouw kat even geen zin heeft om te spelen, dan kan hij altijd nog zijn nagels scherpen aan het golfkarton bovenop.

Interactief kattenspeelgoed is erg belangrijk voor binnenkatten en katten die voor een langere tijd alleen moeten zijn. Het zorgt ervoor dat ze zich de hele dag bezig kunnen houden en zich niet snel zullen vervelen. Daarnaast bevordert het ook de behendigheid van jouw kat doordat hij het balletje constant vooruit moeten duwen en erachter aan moet gaan.

Katten kunnen tot wel 16 uur per dag slapen, maar als ze wakker zijn, gaan ze op zoek naar avontuur. Met krabspeelgoed zorg je ervoor dat de kat zich niet verveelt en dat hij of zij niet meer aan jouw meubels krabt. De ideale win-win situatie!