Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Petstages Hide & Seek Wobble Pond - Krabspeelgoed voor Katten - Kartonnen Visvijver met Kattenkruid

Petstages Hide & Seek Wobble Pond - Krabspeelgoed voor Katten - Kartonnen Visvijver met Kattenkruid Vergroten Petstages Hide & Seek Wobble Pond - Krabspeelgoed voor Katten - Kartonnen Visvijver met Kattenkruid Vergroten Petstages Hide & Seek Wobble Pond - Krabspeelgoed voor Katten - Kartonnen Visvijver met Kattenkruid Vergroten Petstages Hide & Seek Wobble Pond - Krabspeelgoed voor Katten - Kartonnen Visvijver met Kattenkruid Vergroten

Luna’s Shop

Petstages Hide & Seek Wobble Pond - Krabspeelgoed voor Katten - Kartonnen Visvijver met Kattenkruid

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Petstages Hide & Seek Wobble Pond

Petstages Wobble Pond is krabspeelgoed om je kat te vermaken, gebaseerd op het natuurlijk gedrag van de kat zoals jagen, meppen, slaan en krabben! Dit krabspeelgoed in de vorm van een visvijver is gevuld met catnip voor nog meer krabplezier!

HERE FISHY, FISHY: Gevuld met kattenkruid gevulde vis! De Hide and Seek Wobble Pond van Petstages weet jouw kat te vermaken door middel van jacht- en slagoefeningen.

WOBBLE BASE: De speciale vorm wekt de interesse van jouw kat iedere keer weer; de Wobble Pond is gemaakt in een wiebelende visvijver die het slaan en spelen super leuk maakt.

SCRATCH & PLAY: De visvijver is gemaakt van karton waaraan je kat lekker kan krabben. Het met catnip gevulde visje heeft de perfecte maat om mee rond te rennen.

Suggesties van Luna