Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Kwalitatief natvoer met veel vlees en vis speciaal voor jouw lieve kat of kitten!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Inhoud

Speciale zorg

  • 1 - 24 van 34

  • 1 - 24 van 34

De meeste katten houden van de lekkere smaak en geur van natvoer. Max&Luna verkoopt het hoogwaardige natvoer van Almo Nature!

Katten zijn vleeseters en goede natvoeding voor katten is daarom rijk aan hoogwaardige natuurlijke voedingsstoffen en bevat met name vers vlees & vis. Natvoer of pate is een traktatie voor iedere kat, waarmee ze automatisch voldoende vocht & mineralen binnen krijgen.

Met Almo Nature natvoer geef je je kat of kitten een hoogwaardige, aanvullende voeding van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, vrij van chemische conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De recepten, bereid met tot 75% vlees of vis, bieden je kat een natuurlijke en optimale inname van dierelijke eiwitten voor een goed voed voedingsstoffenbalans en psychofysiek welzijn.

Combinatie nat- en droogvoer voor katten

Almo Nature adviseert om je kat 60% natvoer en 40% droogvoer te geven. Natvoer is een waardevolle bron van eiwitten, helpt je kat gehydrateerd te houden en vermindert het risico op urinewegproblemen. Droogvoer (brokjes) is belangrijk voor de mondgezondheid en voorkomt tandplak, voorziet je kat van belangrijke voedingsstoffen en zorgt ervoor dat de kat meerdere kleine maaltijden op een dag kan eten.

De beste kattenvoeding bestel je online bij Max&Luna. Heb je vragen over kattenvoer en welke voeding het beste bij je kat past? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. We helpen je graag!