Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

De beste autoaccessoires om veilig met je hond in de auto te rijden!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 24 van 37

  • 1 - 24 van 37

De beste artikelen om veilig met je hond in de auto te rijden!

Max&Luna wil dat jij en je hond veilig zijn en blijven tijdens avontuurlijke autoritjes naar het bos, de hondenschool of naar het strand. Bij Max&Luna vind je daarom een breed aanbod producten zoals reisbenches, autogordels, autoharnassen, autostoeltjes voor honden en beschermhoezen voor in de auto.

Een booster seat is een comfortabele en veilige autostoel voor jouw hond. Zo kan hij tijdens jullie autoritjes lekker naar buiten kijken en genieten van het uitzicht. Een autostoel voor honden geeft jouw hond zijn eigen stoel, zodat hij niet meer bij jou op schoot hoeft. Deze stoeltjes voor honden zijn zowel voorin als achterin te gebruiken.

Voorkom dat je trouwe viervoeter wordt gelanceerd bij een aanrijding met een autoharnas voor honden. Kurgo ontwikkelt al twaalf jaar reisproducten voor huisdieren en dat is zeker terug te zien aan het Kurgo Impact hondenharnas. Naast veiligheid biedt dit hondenharnas, dankzij het extra dicht geweven buisvormige materiaal en de dubbel gestikte naden, de perfecte pasvorm voor ultiem draagcomfort voor je hond.

Het harnas is getest in een testfaciliteit van een gevestigde universiteit, met behulp van de Amerikaanse Federal Motor Vehicle Safety Standard voor kinderveiligheid. De testen zijn uitgevoerd met een simulatiehond van 60 kilo.

Het Kurgo Enhanced Strenght Tru-Fit hondenharnas is ontworpen als een veiligheidsharnas, niet een harnas voor het wandelen die eventueel ook in de auto gebruikt kan worden. Dit merk je aan het metalen gespensysteem, wat gebaseerd is op harnassen die gebruikt worden door bergbeklimmers. De harnassen zijn getest in een crashtest en voldoen aan de standaard voor kindveiligheid.

Je hoeft je tijdens het volgende avontuur met je hond geen zorgen te maken over viezigheid in de auto. Max&Luna verkoopt diverse beschermhoezen voor de achterbank of kofferbak van de auto. Het vlek- en waterbestendige materiaal voorkomt dat je drukke viervoeter de boel smerig maakt, terwijl het tegelijkertijd duurzaam en lekker zacht is. Hierdoor kan jij je gewoon op de weg blijven concentreren terwijl je hond zich ontspant op de comfortabele achterbank. Dat is wel zo veilig!

Heb je vragen over onze autoaccessoires? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. We helpen je graag!