0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Kurgo Dog Seatbelt Loop - Veiligheidsriem met Karabijnhaak - Past aan elke autogordel - Zwart/Grijs

Productomschrijving
De Kurgo Dog Seatbelt Loop is eenvoudig te bevestigen aan het harnas of de halsband van de hond met de veiligheidsgordel van jouw auto. Perfect passend bij het Kurgo Tru-Fit Hondenharnas. Zo voorkom je dat je hond door de hele auto beweegt en je afleidt en kan hij niet gelanceerd worden bij een aanrijding. De riem kan aan de autogordel worden vastg...

De Kurgo Dog Seatbelt Loop is eenvoudig te bevestigen aan het harnas of de halsband van de hond met de veiligheidsgordel van jouw auto. Perfect passend bij het Kurgo Tru-Fit Hondenharnas. Zo voorkom je dat je hond door de hele auto beweegt en je afleidt en kan hij niet gelanceerd worden bij een aanrijding. De riem kan aan de autogordel worden vastgemaakt.

Kurgo veiligheidsriem voor autogordel (met karabijnhaak)

Doordat deze autogordel met een karabijnhaak aan het harnas van je hond wordt bevestigd, hoef je niet steeds alles los te maken wanneer je uitstapt. Door simpelweg de karabijnhaak los te maken van het harnas kan de gordel gewoon in de auto blijven. Zo ga je met een gerust gevoel samen op reis met je trouwe viervoeter!

  • Tether meet 25 cm
  • Volledig stalen karabijnhaak
  • Snel en gemakkelijk te installeren
  • Ontworpen om afleiding tijdens het rijden te voorkomen
  • Vlekkeloos schoon te maken

Alle Kurgo harnassen worden geleverd met een hondengordellus die met een karabijnhaak aan het harnas van de hond wordt bevestigd en vervolgens om elke veiligheidsgordel in de auto wordt gelust. Als je meer dan één auto hebt, dan is het handig om deze Seatbelt Loop aan te schaffen en er in elke auto één te hebben. 

Productspecificaties

Artikelnummer
5230
EAN
813146011874

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken