facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Uitschuifbare Looplank voor Honden - PetSafe Solvit Deluxe Telescoping - Gemakkelijk en Veilig toegang tot auto's & meubels Vergroten Uitschuifbare Looplank voor Honden - PetSafe Solvit Deluxe Telescoping - Gemakkelijk en Veilig toegang tot auto's & meubels Vergroten Uitschuifbare Looplank voor Honden - PetSafe Solvit Deluxe Telescoping - Gemakkelijk en Veilig toegang tot auto's & meubels Vergroten Uitschuifbare Looplank voor Honden - PetSafe Solvit Deluxe Telescoping - Gemakkelijk en Veilig toegang tot auto's & meubels Vergroten Uitschuifbare Looplank voor Honden - PetSafe Solvit Deluxe Telescoping - Gemakkelijk en Veilig toegang tot auto's & meubels Vergroten Uitschuifbare Looplank voor Honden - PetSafe Solvit Deluxe Telescoping - Gemakkelijk en Veilig toegang tot auto's & meubels Vergroten Uitschuifbare Looplank voor Honden - PetSafe Solvit Deluxe Telescoping - Gemakkelijk en Veilig toegang tot auto's & meubels Vergroten

Max’s Shop

Uitschuifbare Looplank voor Honden - PetSafe Solvit Deluxe Telescoping - Gemakkelijk en Veilig toegang tot auto's & meubels

Maak je keuze

174,95

 • Payment Methods
 • Payment Methods
 • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijke Service

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Voorkom blessures bij je hond! De Deluxe Telescoping loopplank zorgt ervoor dat honden gemakkelijk en veilig toegang krijgen tot auto’s, meubels en nog veel meer zonder de gewrichten te belasten. 

Lichtgewicht en eenvoudig op te bergen

De Deluxe Telescoping looplank is met zijn 5 kg super lichtgewicht en kan tot wel 180 kg ondersteunen zonder te buigen! De XL maat weegt 8 kg en kan tot 136 kg ondersteunen. De combinatie van aluminium en plastic maakt dit de lichtste en sterkste loopplank voor huisdieren op de markt, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig op te bergen.

De Deluxe XL Telescoping loopplank is 42% groter dan de medium versie. De extra lengte geeft een minder steile klim en extra wandel ruimte, om huisdieren makkelijk naar boven te helpen. Ondanks zijn grote is ook de XL loopplank nog zeer compact en dus makkelijk in gebruik en eenvoudig op te bergen. 

Het uitschuifbare ontwerp zorgt ervoor dat de loopplank zo eenvoudig is in gebruik. Schuif het uit om te gebruiken en schuif de loopplank weer in om op te bergen. Geen onhandig in- en uitvouwen nodig! De Medium loopplank kan op elk formaat ingesteld worden wat tussen de 99 cm en 182 cm. Voor de XL is dit tussen 119 cm en 220 cm. Gebruik de loopplan met zijn volledige lengte voor bijvoorbeeld grote autos, SUV’s, pickups of trimtafels etc. De verkorte versie kan gebruikt worden als er maar weinig ruimte is of als de helling minder hoog is. Bij bijvoorbeeld een ban, bed of lagere auto. Het loopgedeelte is voorzien van extra grip, speciaal voor die steile hellingen. 

De loopplank is voorzien van een handig draaghandvat, en een veiligheidsontgrendeling om te voorkomen dat de loopplank zomaar uitschuift. Voorzien van vier rubber voetjes voor extra stevigheid en om te voorkomen dat de loopplank zomaar wegschuift. 

Eigenschappen: 

 • De Medium is super licht gewicht met 5 kg en een maximum draaggewicht van 180 kg. De XL weegt 8 kg met een maximum draaggewicht van 136 kg
 • De combinatie van aluminium en plastic maakt dit de lichtste en sterkste loopplank voor huisdieren op de markt
 • Compacter, dus gemakkelijker in gebruik en eenvoudig op te bergen
 • Medium: in te stellen tussen 99 cm en 182 cm. X-Large in te stellen tussen 119 cm en 220 cm.
 • Eenvoudig in gebruik door het uitschuifbare ontwerp
 • Extra grip op het loopgedeelte, voor schuine hellingen
 • Extra stabiliteit door de rubberen voetjes
 • Met eenvoudig draaghandvat en een veiligheidsontgrendeling
 • Gemakkelijk schoon te maken – met water af te spoelen

Suggesties van Max