Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

De lekkerste kauwbotten voor krachtige kauwers en jonge honden die hun tanden wisselen!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 24 van 40

  • 1 - 24 van 40

Max&Luna verkoopt alleen veilige duurzame kauwbotten voor honden die getest zijn. Deze synthetische kauwbotten van Nylabone, Spot Bam-Bones of Petstages zijn duurzaam en hebben een smaak die niet verloren gaat tijdens het kauwen. 

Een hondenbot van slechte kwaliteit kan erg gevaarlijk zijn voor de hond. De kans bestaat dat het bot splintert en dat de darm of andere ingewanden van de hond beschadigd raken. Het komt ook voor dat de tanden van een hond aangetast worden door het kauwen op harde materialen. Om dit te voorkomen kun je het beste kiezen voor kauwspeelgoed wat getest is. Er zijn veel soorten kauwspeelgoed. Al het kauwspeelgoed dat Max&Luna verkoopt is gemaakt van duurzame materialen en zijn veilig en sterk. Dit kauwspeelgoed (mits goed gekozen voor jouw hond) gaat lang mee en is veilig voor de hond. 

Besef dat elk hondenspeeltje kapot kan gaan. En dat is maar goed ook, want anders zouden de tanden van je hond afbreken. Lees vooral ook dit blog: Bestaat er hondenspeelgoed dat niet kapot kan? waarin de kauwbehoefte en de kauwkracht van je hond wordt uitgelegd. 

Mocht je vragen hebben over welk kauwspeelgoed geschikt is voor jouw hond, stuur ons dan een mail naar [email protected] en vermeld dan ook welk ras hond je hebt, de leeftijd en welk kauwgedrag je hond vertoont. Dan kunnen onze medewerkers een goed advies uitbrengen.