0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Petstages Fresh Breath Mint Stick - Gebitsverzorgend Speeltje voor Katten - Gevuld met Munt, Tegen Tandplak en Tandproblemen

Productomschrijving
Gebitsverzorging is erg belangrijk bij katten. Katteneigenaren geven hun kat vaak zacht voer en snacks. Hierdoor krijgt de kat niet de gelegenheid in hardere voorwerpen te bijten wat juist kan helpen tandplak te verwijderen waardoor tandproblemen kunnen worden voorkomen. Petstages Fresh Breath Mint Stick Dit kattenspeeltje zorgt ervoor dat het ge...

Gebitsverzorging is erg belangrijk bij katten. Katteneigenaren geven hun kat vaak zacht voer en snacks. Hierdoor krijgt de kat niet de gelegenheid in hardere voorwerpen te bijten wat juist kan helpen tandplak te verwijderen waardoor tandproblemen kunnen worden voorkomen.

Petstages Fresh Breath Mint Stick

Dit kattenspeeltje zorgt ervoor dat het gebit van je kat schoon blijft. Het is gevuld met catnip en frisse munt en is leuk om mee te spelen. Het verwijdert tandplak en ruikt lekker.

Kauwspeelgoed voor katten van Petstages met netmateriaal helpt de gezondheid van je kat te verbeteren door bij het kauwen als tandzijde te werken en zo de tanden poetst en het tandvlees te verzorgen. Dit schattige kattenspeelgoed voor bevat kattenmunt om je kat te stimuleren om te spelen en is een speelse manier om je gezondheid van je tanden te verbeteren en te behouden.

Gebitsverzorgend kauwspeelgoed voor katten - met munt

Het tandverzorgende kauwspeelgoed Fresh Breath Mint Stick met kattenkruid dient niet alleen voor tandreiniging, maar voldoet ook aan de kauwbehoeften van je kat en leidt negatief kauwgedrag weg van je handen en meubels en naar het speelgoed. Met gedroogde munt voor het verfrissen van de ademhaling.

 • Ondersteunt tandreiniging
 • netmateriaal
 • Bevat gedroogde munt
 • Bevordert positief kauwgedrag
 • Stuurt destructief gedrag om
 • Lichtgewicht
 • Stimuleert de natuurlijke instincten van de kat
 • Helpt zachte tandplak en tandsteen te verwijderen

Munt is een zusterplant van kattenkruid en heeft een gelijkaardige stimulerende kwaliteit waar katten dol op zijn. Je kat zal met plezier met dit heerlijke kauwspeeltje met munt stoeien tijdens interactief of alleen spelen. De blaadjes aan de uiteinden met knisperstof zorgen voor nog meer stimulatie en plezier.

Druk en rol op het middenstuk van het Fresh Breath Mint Stick speeltje om de verkwikkende geur van munt opnieuw vrij te laten komen en je kat terug te laten spelen.

Veilig spelen

Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Laat speelgoed niet onbewaakt achter bij huisdieren. Verwijder en vervang speeltjes als ze beschadigd zijn.

Productspecificaties

Artikelnummer
2823
EAN
871864003359
Artikel
Fresh Breath Mint Stick
Merk
Petstages

Reviews

4.2 / 5Gebaseerd op 6 review(s)
 • 1 / 5
  Gepost door: Yvonne op 2 Augustus 2023

  Zelfde dag dat ik het aan de katten gegeven heb al kapot bij stiksel, waardoor inhoud eruit komt. Slecht gemaakt. Niet ...

  Zelfde dag dat ik het aan de katten gegeven heb al kapot bij stiksel, waardoor inhoud eruit komt. Slecht gemaakt. Niet meer veilig om ze mee te laten spelen.

  • +Ze bijten er inderdaad in
  • -Gelijk kapot. Niet goed gestikt.
  • -Toch kleiner dan verwacht.
 • 5 / 5
  Gepost door: Lianne op 13 Juli 2023
  Top speeltje! Snel geleverd, ziet er leuk uit en de katten vind het blijkbaar lekker om op te kauwen.
 • 5 / 5
  Gepost door: Tine op 7 November 2022

  Zeer tevreden mee, beide katten spelen ermee, nochtans moeilijk om de ene aan het spelen te krijgen

  ...

  Zeer tevreden mee, beide katten spelen ermee, nochtans moeilijk om de ene aan het spelen te krijgen

Schrijf je eigen review

Recent bekeken