Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Beco Printed Bowls - Bamboe voerbak/waterbak voor honden - duurzaam & trendy - 5 Kleuren in 2 maten

Beco Printed Bowls - Bamboe voerbak/waterbak voor honden - duurzaam & trendy - 5 Kleuren in 2 maten Vergroten Beco Printed Bowls - Bamboe voerbak/waterbak voor honden - duurzaam & trendy - 5 Kleuren in 2 maten Vergroten Beco Printed Bowls - Bamboe voerbak/waterbak voor honden - duurzaam & trendy - 5 Kleuren in 2 maten Vergroten Beco Printed Bowls - Bamboe voerbak/waterbak voor honden - duurzaam & trendy - 5 Kleuren in 2 maten Vergroten Beco Printed Bowls - Bamboe voerbak/waterbak voor honden - duurzaam & trendy - 5 Kleuren in 2 maten Vergroten Beco Printed Bowls - Bamboe voerbak/waterbak voor honden - duurzaam & trendy - 5 Kleuren in 2 maten Vergroten Beco Printed Bowls - Bamboe voerbak/waterbak voor honden - duurzaam & trendy - 5 Kleuren in 2 maten Vergroten

Max’s Shop

Beco Printed Bowls - Bamboe voerbak/waterbak voor honden - duurzaam & trendy - 5 Kleuren in 2 maten

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Je hond zal er gek op zijn omdat zijn eten hierin wordt geserveerd, maar ook jij zult vallen voor deze bamboe voer- en drinkbak. Met zijn klassieke vorm en mooie design, past deze bamboe bak in ieder huishouden. Met een keuze uit vijf verschillende designs, kies je de print die bij jouw stijl past. Vaatwasmachinebestendig (in het bovenste rekje).

Bamboe en rijstvliesjes

Voor het creëren van de afbreekbare Beco Printed Bowls worden bamboevezels gemengd met rijstvliesjes, een bijproduct uit de rijstteelt. De natuurlijke kracht van bamboe zorgt voor een harde en stevige bak, een goed en duurzaam alternatief voor plastic.

Verkrijgbaar in twee maten:

Small: ⌀ 15cm / 0,8L
Large: ⌀ 18,5cm / 1,65L

De Beco Printed Bowls hebben geen antislip bodem. Wil je graag een antislip voerbak, kies dan uit deze opties:

Prints geïnspireerd op onze natuur

Een print voor iedere natuurliefhebber! Golven om je te herinneren aan het goed dat je doet door het gebruik van wegwerpplastic te vermijden. Honingraat herinnert ons eraan dat we bijen en vogels moeten blijven beschermen. Een grijstint geïnspireerd op de kustrotsen waar de krachtige golven overheen spatten. Een rijke blauwtint die doet denken aan een heldere nacht tijdens je avonturen. En tot slot, een verfrissende mintkleur die net zo fris is als de muntplanten waarop deze kleur is geïnspireerd. De Beco Printed Bowls brengen de voederplek van je hond tot leven!

Beco

Bij Beco staat duurzaamheid centraal. Dit mooie Britse merk vindt dat we net zo veel om onze planeet moeten geven als dat we geven om onze trouwe viervoeters. Daarom ontwikkelt Beco producten van de hoogste kwaliteit en op de meest duurzame manier, zonder in te leveren op uitstraling, functionaliteit en plezier.

 • Type Dier Hond
 • Vorm Rond
 • Materiaal 62% plantaardige materialen: Bamboe poeder PLA-hars Maïszetmeel Zemelen/rijstkaf Bevat ook: Melamine
 • Anti-schrok Nee
 • Vaatwasserbestendig Nee
 • Opvouwbaar Nee

Suggesties van Max