0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Beco Placemat voor Voer- en Waterbak van Silicone - Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken - 49 x 1 x 28 cm

Productomschrijving
Slobberen, knoeien of morsen... de Beco Place Mat maakt etenstijd een stuk minder rommelig en zorgt ervoor dat jouw huisdier niet meer de hele keuken door hoeft achter zijn bak aan. Deze mat van slijtvaste siliconen houdt zich aan de vloer vast, zodat het eten op één plaats blijft. De mat is zo ontworpen dat deze geschikt is voor de bamboe Beco B...

Slobberen, knoeien of morsen... de Beco Place Mat maakt etenstijd een stuk minder rommelig en zorgt ervoor dat jouw huisdier niet meer de hele keuken door hoeft achter zijn bak aan. Deze mat van slijtvaste siliconen houdt zich aan de vloer vast, zodat het eten op één plaats blijft. De mat is zo ontworpen dat deze geschikt is voor de bamboe Beco Bowl en de meeste andere voerbakken.

De verhoogde rand vangt gemorste vloeistof op, zodat eten zo hygiënisch mogelijk blijft. Deze onderzetter in de 3 bekende Beco kleuren is vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk schoon te vegen.

Siliconen is waterdicht, dus een geweldige manier om jouw vloer te beschermen tegen morsen. Door zijn duurzaamheid en soepelheid gaat de placemat jarenlang mee in huis.

 • Gemaakt van duurzaam, niet giftig en BPA-vrij siliconen
 • Lange levensduur
 • Eenvoudig te reinigen 
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Afmetingen: 49 x 1 x 28cm
 • Verkrijgbaar in drie kleuren: roze, blauw, groen

Productspecificaties

Artikelnummer
2463
EAN
5060189753963

Reviews

4 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 4 / 5
  Gepost door: Wanda op 4 Februari 2018
  Erg blij met deze placemat. Onze hond maakt altijd een enorme troep rond haar bakken. Met deze placemat is onze houten vloer daar tegen beschermd. De bakken blijven ook goed op hun plek staan. Een ideale oplossing voor weini...
  Erg blij met deze placemat. Onze hond maakt altijd een enorme troep rond haar bakken. Met deze placemat is onze houten vloer daar tegen beschermd. De bakken blijven ook goed op hun plek staan. Een ideale oplossing voor weinig geld!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken