Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

De beste verzorging voor katten vind je bij Max&Luna!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Kleur

Inhoud

Speciale zorg

  • 1 - 24 van 48

  • 1 - 24 van 48

Verzorging van de kattenvacht is net als bij honden van groot belang. Regelmatig kammen, wassen en borstelen houdt je kat gezond. Bovendien levert een goede verzorging van de kattenvacht jou ook veel voordelen op. Je kat zal minder verharen en ziet er gezond en glanzend uit.

Max&Luna heeft de beste verzorgingsproducten voor katten geselecteerd. Hierbij kun je denken aan een speciale, milde shampoo voor katten en een verzorgingsspray voor de kattenvacht.  

Het is van belang om je kat altijd eerst even voorzichtig te borstelen voordat je gaat wassen. De meeste katten houden niet zo van water. Daarom biedt Max&Luna een speciale droogshampoo voor katten. Deze shampoo hoeft niet te worden uitgespoeld. Dit scheelt veel stress bij je kat en bespaart jou een paar scherpe nagels in je arm!

Gebruik na het wassen altijd een handdoek om je kat voorzichtig droog te deppen. Laat je kat nooit aan de lucht drogen, anders droogt je kat te langzaam op en gaat hij alsnog ruiken. Na het wassen kun je gebruik maken van de speciale verzorgingsspray. Vanwege de vitamens in dit product blijft de vacht van je kat extra gezond. 

Bij Max&Luna vind je alleen de beste verzorgingsproducten voor katten van Animology. Heb je vragen over de droogshampoo of een ander verzorgingsproduct voor je kat? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice