facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Droog & Natvoer speciaal voor jouw kitten!

Filter resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort artikel

  • 1 - 7 van 7

  • 1 - 7 van 7

Kittenvoeding 

Het eerste jaar in het leven van jouw kitten is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk een perfect uitgebalanceerde voeding kiezen zodat jouw kitten gezond opgroeit. De groei is een belangrijke periode waarin het evenwicht en de gezondheid van je toekomstige volwassen kat worden bepaald. Een kwalitatief goede en complete voeding is daarom essentieel voor een optimale groei en ontwikkeling van jouw kitten. Almo Nature heeft speciale voeding voor kittens ontwikkeld welke ook verkrijgbaar is bij Max & Luna.   

Wanneer je kitten zo’n 4 tot 5 weken oud is, begint ze voorzichtig vaste voeding te eten. Kies in eerste instantie voor een natvoeding in de vorm van een mousse. De textuur van mousse is ideaal voor een eenvoudige stap van melk naar vast voer. Ondersteun de groei van je kitten in de tweede groeifase (4-12 maanden) met een speciale droogvoeding voor kittens en een natvoeding met een hoog vlees – of vispercentage.  

Naast kittenvoeding vind je bij Max & Luna ook droogvoedingnatvoeding en snacks voor volwassen katten.  Heb je vragen over de juiste kittenvoeding voor jouw kitten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »