Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

De allerbeste kittenvoeding zodat jouw kitten gezond kan opgroeien!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Inhoud

Speciale zorg

Korting tot

  • 1 - 7 van 7

  • 1 - 7 van 7

Een kwalitatief goede en complete voeding is essentieel voor een optimale groei en ontwikkeling van jouw kitten. Max&Luna heeft de beste voeding speciaal voor jouw kitten!

Het eerste jaar in het leven van jouw kitten is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk een perfect uitgebalanceerde voeding kiezen zodat jouw kitten gezond opgroeit. De groei is een belangrijke periode waarin het evenwicht en de gezondheid van je toekomstige volwassen kat worden bepaald. Een kwalitatief goede en complete voeding is daarom essentieel voor een optimale groei en ontwikkeling van jouw kitten. Almo Nature heeft speciale voeding voor kittens ontwikkeld welke ook verkrijgbaar is bij Max&Luna.   

Wanneer je kitten zo’n 4 tot 5 weken oud is, begint ze voorzichtig vaste voeding te eten. Kies in eerste instantie voor een natvoeding in de vorm van een mousse. De textuur van mousse is ideaal voor een eenvoudige stap van melk naar vast voer. Ondersteun de groei van je kitten in de tweede groeifase (4-12 maanden) met een speciale droogvoeding voor kittens en een natvoeding met een hoog vlees – of vispercentage.  

Naast kittenvoeding vind je bij Max & Luna ook droogvoernatvoer en snacks voor volwassen katten. Heb je vragen over de juiste kittenvoeding voor jouw kitten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!