Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Warme of waterafstotende kleding voor honden die niet houden van kou of nattigheid!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Korting tot

  • 1 - 16 van 16

  • 1 - 16 van 16

Op zoek naar trendy en comfortabele kleding voor je hond? Max&Luna heeft kleding voor elke situatie. Of je nu op zoek bent naar een zwemvest, koelvest, regenjassen, veiligheidskleding, schoenen of gewoon een leuke sweater voor je hond, wij hebben het in huis!

Een regenjas voor honden is ideaal voor milder weer zoals in de lente of de herfst, of als buitenlaag over een sweater of warmte-jasje bij winterse temperaturen. De regenjassen wordt meestal geleverd in een stijlvol etuitje, waardoor deze gemakkelijk en compact is mee te nemen.

De RukkaPets Step Shoes zijn stijlvolle hondenschoenen voor gebruik in de stad. Deze ergonomisch gevormde schoenen met rubberen zool beschermen de poten van je hond tegen kou, modder en hard grind. Maar ook tegen het gloeiend hete asfalt op warme zomerdagen. Voorkom pijnlijke blaren aan voetzooltjes en een lang herstel voor je hond door preventief deze schoenen te dragen op warme dagen.

Het koelvest voor honden is ideaal voor hete zomerdagen. Zodra de temperatuur gaat stijgen, krijgen honden het lastig. Honden hebben alleen zweetklieren onder hun poten en koelen af door te hijgen. Voor honden is het dus moeilijk om hun warmte kwijt te raken tijdens hete zomerdagen. Help jouw hond de zomer door met een verkoelend vest

Twijfel je de juiste maat schoentjes of jas voor jouw hond? Voorkom overbodig retourneren van artikelen en neem contact op met de Max&Luna klantenservice. We helpen je graag met het kiezen van de juiste maat voor jouw hond.